úterý 25. února 2020

Pračka crosley

Elektro - Pracka crosley bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Unsubscribe from RK LAUNDRY?


Prodam starsi pracku Crosley. Pracka je plne funkcni, utrzene madlo na otevirani, ale otevirat lze normalne. Osobni prevzeti je mozne v Praze 4-Haje . Dobrý den, návod je viz odkaz. Snad je pro tu správnou pračku nebo to bude podobné. Automatická pračka Crosley CSL840RXT.


Přenechám za odvoz funkční automatickou pračku Crosley. Stáří cca let, za tu dobu bez poruchy. Problém je, že už si nikdo nepamatuje, . Tlumič dlouhý 100N pračka Philco, Crosley Poznámka: provedení těla tlumiče se může lišit, na funkci to nemá vliv. Související zboží (1).


Podívejte se na jejich rady a přidejte do . TATO PRAČKA MUSÍ BÝT UZEMNĚNA. Predám - plnefunkčná automatická práčka INDESIT,. Lacno predám plne funkčnú práčku Philco- Crosley , vhodná do menš.


Prodám plně funkční , v TOP stavu. CROSLEY (Philco) na kg prádla při praní, . Pračka se sušičkou zn. Vyhľadávanie - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, príručka, návody, návody na . Crosley (čti krosli) už má buben prošlý nebo moje pračka Crosley už má buben prošlej. Cena: 3Kč (s DPH).


Audio- Technica AT-LPW30TK. Mělká pračka Crosley SWM85 až 8otáček, dostatek programů, české popisky, vše plně funkční. Rozměry cca: šířka 60cm, výška 85cm, . Tlumič do většiny předem plněných praček Philco, Crosley , Konrád - umístěný na straně pod násypkou.


Tlumiče jsou dodávány již v jiném designu, než. Tlumič krátký 120N (150N) pračka Philco, Crosley , Indesit C000583(náhrada)Poznámka:. Store Our direction of life Store.


Fitment】 Fitting Frigidaire Electrolux Kenmore and Crosley washer;; 【Reminder of Replacement】 When the lid is close the washing machine will not work.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky