pátek 29. září 2017

Sušička concept

Vyberte si z naší nabídky kromě základních . Je vhodná k sušení ovoce, zeleniny, bylin, květin, hub a masa. Připravte si raw food a zdravě si . Celá plocha sušičky je rozdělena na stejně . Více než 7odběrných míst. Garance rychlého doručení. Ve vybraném programu s INFRA tak můžete usušit například rajčata, maso, houby, bylinky a další potraviny.


Usušte je v 9ti patrové digitální sušičce Concept. Ak máte radi sušené ovocie, zeleninu alebo mäso a pridávate do svojich pokrmov sušené huby, či bylinky v tom prípade je tu pre vás sušička CONCEPT. Sušiť môžete po celý rok takmer všetko. V sušičke ľahko vyrobíte aj.


Sušicí síta je možné mýt v myčce nádobí. Proč zvolit sušičku ovoce . Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Sušené ovoce, zeleninu . Concept prináša na trh najširšiu ponuku sušičiek. Môžete si nielen pohodlne regulovať teplotu . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Malé domáce spotrebiče, kuchynské spotrebiče Concept. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Príkon 2W, nastavenie teploty: stupňov regulácia, priemer sít: 32c. Surová strava alebo RAW FOOD je založená hlavne na konzumácii potravín upravovaných maximálne na °C. Ideálnym parťákom je preto sušička ovocia,.


Chcete se dozvědět, jak v sušičce sušit jablka, houby, meruňky, nebo si nevíte rady, jak na masové jerky nebo domácí jogurt? Sušička je hranatá a má sušiacich sít. Pro rychlý přechod klikněte na . Síta se během sušení otáčejí okolo středové.


Zdravý způsob uchování potravin: pomocí této sušičky si můžete na zimu nachystat sušenou zeleninu a houby do polévky i chutné zdravé křížaly z jablek,. Příkon 5W, časovač, transparentních plat, ventilátor pro rovnoměrné sušení, LED displej. Dopřejte si domácí sezónní potraviny po celý rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky