úterý 19. září 2017

Domácí chipsy recept

Domácí chipsy recept

Až ochutnáte domácí bramborové chipsy , na kupované si už ani nevzpomenete. Osušíme je v plátěné . Láďa vám dnes ukáže rovnou dva recepty , jak si pochoutku třeba k televizi doma vyrobit během pár minut. Pokud přijde nečekaná návštěva, nebo dostanete chuť na něco slaného, a doma nemáte ani ťuk, pak mám pro vás řešení - domácí chipsy , . Stačí chipsy připravit v troubě a doplnit je jogurtovým dipem. Recept : Chuťovka k televizi nebo na domácí večírek, to jsou bramborové chipsy.


Domácí chipsy recept

Dnes vám prozradíme, jak je jednoduše připravit doma, aby . Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Chutný TV SUROVINY: 1) brambory 5-6. Líbil se Vám recept ? Přesvědčte se sami a . Po vyzkoušení tohoto receptu už nejspíše nikdy nekoupíte chipsy z obchodu.


Jestli chceš mít dip pikantní, přidej trošku chilli. Vyzkoušíš domácí chipsy ? Nebo máš svůj recept , jak je udělat? Poděl se o něj s ostatními v diskuzi pod článkem! Zkoušeli jste si doma připravit domácí chipsy ? Kupované chipsy vám už nebudou tak chutnat jako kdysi.


Domácí chipsy recept

Smažit jejich v oleji. Postup přípravy receptu. Oloupané brambory nakrájíme vroubkovaným nožem na kolečka cca 3-mm tenká. Chipsy aneb tuková bombička k televizi. Nevydržíte u televize bez ujídání chipsů ? Bramborové chipsy - odborníci na zdravou výživu nad nimi tedy zrovna . Autor receptu Láďa Hruška.


This website uses cookies. Tento poměr je ideální v případě, že máte přibližně kilogramu brambor. Upečené chipsy ihned konzumujeme (jinak díky soli zvlhnou). Stáhnout recept jako PDF. Z uvedené dávky jsem připravila tolik pusinek, že se najedlo osob.


Jednoduchý nápad jak ozvláštnit hlavní jídlo. Domácí výrobkyPředkrmy a lehká jídla Recepty. Namísto bramborové kaše víte připravit . Zeleninu nastrouháme na struhadle na plátky silné mm. V pánvi rozpálíme olej a plátky zeleniny v něm postupně osmažíme dozlatova, z strany zhruba 5 . Co nabídnout přátelům na párty?


Udělejte jim lahodné domácí chipsy. Také rádi mlsáte smažené brambůrky? Můžete napsat komentář.


Domácí chipsy recept

Pokud tedy hodláte chipsy připravit pro více hostů, určitě navyšte množství zeleniny,. Zobrazit všechny přísady. Zdravé domácí chipsy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky