středa 20. září 2017

Profi friteza

Profi friteza

Gastro profi fritéza by měla mít studenou zónu tj. Indukční fritéza s objex l, výkone3. Profi hrnce a panvice. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Profi friteza

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů profi friteza. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Royal Catering fritéza RCEF 13E-EGO termostatický regulátor k řízení teploty – 190°C Pojistka proti přehřátí 230°C celkový obsah litrů maximální obsah . Najpredávanejšie produkty v kategórii.


Fritéza FE-7 24€. Všetko, AMITEK, MOVILFRIT . Hledáte profi friteza ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Predám profi nerez friteza. Plynová fritéza NGM2s objemem litrů oleje pro větší gastro provozy, Fast foo celkový výkon . Otáčí se dvěma rychlostmi vhodnými i pro . Prodajem profi fritezu u ispravnom stanju dobio sam je u kompenzaciji meni ne treba kome treba nek se javi. Kategorije i dodatna polja. Sections of this page.


Jednokomorna friteza IGO Slovenija, polovna. Molim sve zainteresirane da prvo posalju SMS na broj mobitela. Každá fritéza má svůj vlastní termostat s kontrolkou vyhřátí a kabel k . Skladem – můžete mít dnes. Poslední kus za tuto cenu!


Platnosť akcie do 31. Pre bližšie informácie o produkte nás kontaktujte telefonicky alebo mailom. INDUKČNÍ stolní fritéza Yato o obsahu litrů určená pro menší gastro provozy a kuchyně pro smažení v oleji hranolek, masa, ryb, sýrů, krotet, zeleniny. Následným otočením termostatu ve směru hodinových ručiček na požadovanou teplotu.


Profi friteza

Množství v balení, ks. Elektrická profi fritéza na 8l oleje s jedním fritovacím košem. Rozměry, 4x 2x . LCD displej pro přesné nastavení teploty a ovládání, grilovací . Celonerezové provedení. Inzeráty profi friteza. PROFI fritéza elektrická dvojitá RM GASTRO Česká výroba.


Bezplatná inzercia, profi friteza predaj a inzercia. Podívejte se také na další produkty z kategorie . Prodám profi nerezovou elektrickou fritézu,Německé výroby. Horkovzdušná fritéza s velkým objemem litru v nerezovém provedení. Upravljanje ličnim podacima.


Profi friteza

Kreiraj korisnički nalog Prijavite se. Dinka Zlatarića 1 Subotica, SRB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky