pondělí 18. září 2017

Guzzanti gz 24

Guzzanti gz 24

Free delivery and returns on all eligible orders. Volume liters offers enough space for up to six bottles of 1. Guzzanti GZ ,Termoelektrický chladící box s funkcí ohřevu. Bewertungen und Bewertungen von . Umí potraviny nejen chladit, ale také ohřívat.


Produkt je momentálne nedostupný. Vaše potraviny dokáže udržet v chladu při teplotě . Zařízení chladí až °C pod okolní teplotu a udržuje . Autochladnička s funkcí ohřevu o objemu litrů a zchlazením potravin až o 18°C pod okolní teplotu. Chladnička disponuje veľkým vnútorným objemom litrov.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. GUZZANTI GZ 24G , Chladiaca vitrína. Na objednanie do prac. Gyártó: Guzzanti Modell: GZ 24.


Tulajdonságok Termoelektromos hűtő egyaránt használható az autóban és az irodában, vagy a kempingben. Rozsah chlazení až o 15°C. Zatim nevyzkouseno jak chladí. Jen otevřu manual a hned prvni lež proti informacim na webu. Spedizione Gratuita disponibile per membri Prime su oltre un milione di . Všetky informácie o produkte.


GUzzANTI Gz – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Lodówki turystyczne, najtańsze i najlepsze oferty. Chladí až °C pod okolní teplotu. Może być zasilana poprzez łącze samochodowe V, lub sieciowo napięciem 220–2V.


Guzzanti gz 24

Chłodzenie termoelektryczne utrzymuje temperaturę 15°C niższą od. Těsnění víka je velice kvalitní. Provoz je velmi tichý. Možno použít do autozapalovače.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Have you read the manual but does it answer your question?


Then ask your question on this page to other . Guzzanti produktai buvo kuriami pasitelkiant italų dizainerius, siekiant pateikti į rinką tokius produktus, kurie pasižymėtų išskirtiniu dizainu, puikia kokybe bei . Velmi praktické je rovněž automatické odmrazování. Doporučený model patří do energetické třídy A a má spotřebu 3kWh za hodin provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky