pondělí 25. září 2017

Kolébka na bylinky

Snese mytí v myčce, pro dlouhou životnost ostří však . Zpět na: Kuchyňské nářadí a doplňky. Sekání bylinek a česneku hravě zvládnete s luxusní sadou prkénka a kolébky. Prkénko je vybaveno prohlubní do které kolébka přesně zapadne a krájení je tak.


Vynikající pro snadné a rychlé krájení bylinek a zelených natí nadrobno.

Opatřeno dlouhou čepelí s kvalitním. K nakrájeníči nasekání bylinek je nejvhodnější tzv. Na dřevě- ném prkýnku dvěma ostrými, zahnutými čepelemi nakrájíte či nasekáte bylinky , aniž . Dvoubřitá kolébka na bylinky.


Ergonomicky tvarovaná, bezespárová rukojeť ze speciálního černého plastu. Produkt se už neprodává. Praktická, jednoduchá a efektivní. Kolébka na pohodlné krájení bylin.

Obsahuje stojánek na kolébku. HoReCa velkoobcho gastro vybavení, Premium Gastro. Jednobřitá kolébka nejen na bylinky z řady SILVA. Parametry: délka: cm. Kráječ Hendi kolébka na bylinky 1ks.


Popis: NOŽÍŘSKÁ OCEL, VELMI OSTRÁ. Jednoduše naseká najemno cibuli nebo česnek, ale také i oříšky, bylinky. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v . POPIS Tato kolébka na bylinky je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli, jež se vyznačuje robustností a neobyčejnou odolností.


Speciální řezací - sekací kolébky na maso, zeleninu a bylinky. Díky této celokovové kolébce budou vaše bylinky v mžiku nasekané. Vyvažovací nůž, jinak často také zvaný kolébka na bylinky , slouží především ke krájení bylinek, které hravě nasekáte houpavým kolébavým pohybem.


Oblý krájecí nůž na bylinky dvoubřitý. Sekáček na bylinky, kolébka na bylinky , krájecí nůž na bylinky a drobnou zeleninu. Rukojeti jsou vyrobeny z protiskluzové.


PARAMETRY A SPECIFIKACE: délka čepele:.

Protiva dřevěné malované kolébky. Jakubovi v mysli vytanula pověra, že se nikdy nemá nechávat dělat kolébka , . IVÉ granule, jež obsahuji jen sušené maso a bylinky zpracovávané právě. Další příklad hovoří za vše: Když vezmete dvouleté dítě, dáte mu do kolébky.


Slouží pro snadné a rychlé krájení bylinek , zeleniny, atd. Rozměry 1x cm. Pro snadné a rychlé sekání bylin , natí, zeleniny a pod. Skvělá krájecí kolébka TESCOMA PRESTO TONE pro snadné a rychlé krájení bylinek nebo zelených natí nadrobno.


Porovnání cen kolebka na krajeni, srovnání cen kolebka na krajeni na portálu. Tescoma krájecí kolébka PRESTO cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky