čtvrtek 1. prosince 2016

Podložka pod kapra

Podložka pod kapra

Jednoduchá podložka pod kapra , která nabízí dobrou ochranu pro váš úlovek. Podložka pod Kapry Mivardi Professional. Vnitřní materiál je absolutně šetrný k rybě.


Veľká a silno vypolstrovaná plávajúcá podložka nielen pre kapra , ale aj pre ostatné rybie druhy ako . MIVARDI Vanička pod kapra. Rybářská podložka 1x. Praktická, šetrná a skladná! Tri základné atribúty, ktoré spĺňa podložka Professional.


Vďaka extra hrubému odnímateľnému matracu a polstrovaným stenám je . Umožňuje snadné čištění a sbalení pro snadný transport. Značka Zfish Vám představuje vylepšený model odháčkovací podložky pod kapra. Tato podložka zaručuje stabilitu v jakémkoli terénu díky šesti teleskopicky.


Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Hodnotenie a recenzie . U vás doma: úterý 24. Luxusní podložka pod kapra s přepravním obalem CS VIP 90x45x20cm (plovoucí vložka,klekátko,horní uzavírání,super skladná) Další info. Nová, luxusní podložka nejvyšší třídy, která garantuje maximální péči pro ulovenou rybu.


Masivní polstrování ze speciální nenasákavé hmoty je . Základní model podložky pod kapra. Velikost 1X cm. Ve sbaleném stavu se dá použít jako podložka pod zadek - na sezení. Plovoucí dobře polstrovaná matrace bezpečně uchrání rybu před poškozením. Odhákovacia podložka na ryby Ron Thompson.


Naša cena s DPH: 1€. Popis: Velmi praktická, skladná součást povinné výbavy pro rybáře. Speciální rybářský set ve kterém najdete předměty povinné rybářské výbavy jakými jsou měkká podložka s bočnicí a uvolňovač háčků.


Malá, skladná a lehká podložka na všechny ryby. Rozměrná a skvěle polstrovaná podložka pod kapra. DIEM rozmery z balenej podložky : 50x70cm rozmery rozbalenej podložky : 100x 70cm. Moderní bezpečná podložka v originálním LK Baits camo provedení.


Prostorná a silně polstrovaná podložka pod kapra z dobře omyvatelného materiálu. Není plněna polystyrenovými kuličkami, ale pěnovým materiálem, který. Položka pod ryby, její předností je masivní polstrování, samy jsme na ní ležely u vody jelikož je to doslova matrace uzpůsobená pro rybí velikány. Moderní rybolov dravých a nedravých ryb naštěstí přidal k povinné výbavě různé podložky a vaničky. V hustě zarybněných rybnících a ve vodách, kde se . Milfa podložka pod kapra – měkké polstrování.


K tomuto produktu zatím nikdo hodnocení nepřidal. CARPON CAMOU SLOŽITELNÁ PODLOŽKA POD KAPRA. CarpOn Camo složitelná podložka pro kapry – 1x cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky