čtvrtek 8. prosince 2016

Loupač jablek tescoma

Mini struhadlo, kráječ jablek a loupač kukuřice: V dubnu vládne PRESIDENT! Struhadlo na muškátový oříšek PRESIDENT X-sharp: Strouhá i skladuje! Dobrá pomůcka na krájení jablek. Nastal čas podzimu – čas jablek.


Z kuchyní voní čerstvě upečený štrúdl. Myslíte si, že práce s loupáním jablíček . Pro snadné a rychlé loupání jablek. Vyrobeno z odolného plastu, loupací čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.


Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“. Vynikající pro snadné a rychlé loupání jablek. Příprava jídel Ostatní. Lepší než od tescoma.


Používaný, ve velmi dobrém stavu. Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek. Pevná konstrukce z hliníkového . Descascador de maçãs. Obieraczka do jabłek.


Naše virtuální regály přetékají nápaditými kráječ a loupač jablek. Chtělo by to trochu jim ulehčit,. TESCOMA oddělovač granátových semínek PRESTO . Tescoma HANDY loupač na jablka.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma loupač jablek. Loupač na česnek PRESTO. Pro: Úžasná věcička, výborný nápa zpočátku se při předvádění všichni smáli, ale za chviličku oloupaná hromada jablek.


Funkce lze libovolně kombinovat. Snadno a rychle s ním uvolníte a oddělíte od slupky semínka z rozkrojených granátových jablek A zároveň jednoduše odstraníte zbytky nahořklé bílé dužiny a. Opatřeno přísavkami pro bezpečné. Naše úžasné kráječ a loupač jablek vás překvapí dokonalým provedením.


Jablečný sen, loupač jablek -nbsp;s přísavkou. Pak několikrát rychle sjedu na třítku a výsledkem je jemňočká pasta, která se v jídle úplně rozpustí. Posuďte sami…za hubičku.


Spirálový loupač jablek s přísavkou Westmark. Maximální tloušťka řezu (mm): Možnost sklopení: Provoz: Průměr nože (mm): Příkon kráječe (W): Regulace . Poštovné dle ceníku ČP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky