úterý 27. prosince 2016

Tekutá solvina

Výrobce ‎: ‎Zenit, spol. Solvina pro abrazivní. Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Odstraňuje tuky, oleje, saze, . Tento produkt již není na . Pomocou účinných látok a . Obsahuje speciální abrazivo a vyznačuje se . Kč S DPH 1Kč (bez DPH). Jemně parfemované, nevysušuje, možno použít ke každodennímu mytí rukou a sprchování. Univerzální čisticí prostředek na mytí rukou s původní recepturou. Abrazivní tekutá mycí pasta na silně znečištěné ruce s vysokou čisticí schopností.


Tehdy ale ještě nesloužilo na mytí, ale bylo prospěšné při . Trendová tekutá mycí pasta na silně znečištěné ruce s vysokou čisticí schopností. Předpokládané dodání: úterý 3. Zákaz prodeje osobám mladším let. Vysoce účinná tekutá mycí pasta s neabrazivními polymery s vysokým obsahem ochranných složek pro zvláčnění,.


Tekutá solvina

Tekutá solvina Fast Orange 78L. Má citrusovú vôňu a je šetrná k pokožke rúk. Doručenie až domov alebo osobný odber. Kód: Dostupnosť: skladom. Mycí pasta na silně . Je veľmi dobrým umývacím . Určena pro silné znečištění.


Speciální tekuté mýdlo na mytí silně znečištěné pokožky rukou. ZENIT ČÁSLAV v kategorii Heureka. Abrazívna tekutá pasta na znečistené ruky. Do zásobnkov na dolievanie. Lehota dodania produktu: Okamžite k odberu.


BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Komise (EU) č. Ruda - Opava Super výrobek! Dávkovač je vynikající! Na čistenie rúry som vyskúšala všetko možné, ale jediné, čo mi ju naozaj vyčistilo bola tekutá solvina. VYSOKÁ ÚČINNOST, KTEROU OCENÍTE účinná tekutá mycí pasta na ruce s obsahem jemné. LUKS tekutá pasta na ruce 4g.


Predpokladané dodanie: streda 11. SOLVINA solsapon 5g. Foto je pouze ilustrativní. Prodejní jednotka - KS Balení - KS. Katalógové číslo: 123. Posledné prezerané produkty. Distribučný sklad ks.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky