pátek 9. prosince 2016

Skleněný demižon 5l

Plastový koš chrání demižon proti rozbití. Holý demižon může být ve sklepě chráněn proti rozbití vložením do ocelového nebo plastového koše. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů demižon 5l. Skleněné demižony dodáváme v různ. Demižon skleněný opletený l. Vybírejte z inzerátů.


Dům a zahrada - 5l demizon bazar. Nabízím skleněné demižony na víno ,nebo slivovici v pratelném efe. Sklenený demižón s odnimatelným obalom ( plastovým ) 5L.


Stylový demižon na domácí vína, mošty, ovocné šťávy ale i likéry. Horní závit demižonu pro možnost uzavření nebo vložení . Neopletený sklenený demižón na uskladnenie vína, pálenky atď. Holý demižón môže byť v pivnici chránený proti rozbitiu vložením do oceľového alebo . Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře. DPH: ( 8Kč ). Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan.


Rozměr (průměr x výška), 2x 3mm. Tento praktický skleněný demižon osvědčeného evropského výrobce značky Biowin má objem l. Destilátový demižon skleněný v plastovém obalu l. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Bílé proutky vrby společně s tmavým ratanem vytvářejí velmi hezkou dekoraci. Osvěžte se stylově díky Kilner!


John Kilner vytváří první sklenice a . Italské červené révové víno. Univerzální skleněná nádoba na kvašení vína, nakládání okurek a zelí. K dispozici dva uzávěry.


Jeden pro použití kvašení vína . Má baňatý tvar a úzké hrdlo. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dodávame ho s plastovým úpletom a zátkou. Technické údaje: Výška: cm.


Prodám skleněný demižon 15L s korkovou zátkou a skleněnou trubici na kvašení. Počet ks v balení: 1. Nastavení košíku neumožňuje u . Používá se pro výrobu a . Kvalitní levné skleněné demižony na pálenku, víno nebo na kvašení nejrůznějších ovocných kvasů. Opletený demižon 5l na víno, mošt, slivovici apod.


Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet. Nabízíme k prodeji demižon ze silného skla (sodové sklo - na alkohol). Sklenené demižóny sú opletené plastovou bužírkou, ktorá demižóny chráni proti rozbitiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky