úterý 20. prosince 2016

Aeg t75370ah3c

Save this product to a list. Notify me when the price drops. Compare to other products. Podstavec se zásuvkou, 4. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Poskytněte jasný a úplný popis problému a vaši otázku.


PriceSpy compares deals and offers from online and local shops. Získajte suchú bielizeň s minimálnou spotrebou energie. Vyberte si alternativu. Hlučnost: dB Způsob sušení Tepelné čerpadlo Příkon: 9Ovládací . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. AEG ELECTROLUX ZANUSSI Aeg.


Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení. Maximální kapacita sušení je kg prádla. Sušička má tichý chod a je vybavená LCD . Získejte báječně suché prádlo s minimální spotřebou energie. Všetky manuály sú na . We found manuals for free downloads: Användarmanual, Installationsguide . Celý popis a technické parametry.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. View the user manual of this product directly and completely free. Velmi úsporný provoz značí zařazení do energetické třídy . Zobacz inne Suszarki, najtańsze i najlepsze oferty. Sušení vlny a hedvábí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Veľmi úsporná prevádzka značí zaradenie do . Ak ste sa už zaregistrovali v spoločnosti AEG alebo Zanussi, môžete tieto údaje použiť na prihlásenie sa aj tu. Electrolux je súčasťou skupiny Electrolux Group.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Děkujeme za pochopení. V sušičce ProTex Plus s technologií tepelného čerpadla můžete bezpečně sušit i ty nejchoulostivější tkaniny.


Are you searching for tumble dryer Condensate pump for AEG ? Buy online- it´s fast. Technologie tepelného čerpadla dosahuje nebývalé energetické účinnosti - až o úspory energie navíc Panel s textem v češtině . MARCA: REX AEG ZANUSSI ELECTROLUX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky