středa 15. června 2016

Slučovač odpadů se zpětnou klapkou pro pračky a sušičky

Slouží k připojení odpadu z pračky a sušičky do jedné hadice. Dvě kolínka k napojení spotřebičů – pračky , myčky atd. Klapky s přepážkou slouží k usměrnění proudu vody do odpadu.


A pokud tam západka ( zpětná klapka ) nebude a přicpe se ten sifon, . Proto potřebuji rozdvojení odpadu se zpětnou klapkou , která by tomuto přetečení zabránila. MIELE Dvojitá přípojka se zpětnou klapkou. Rozhodli jste se pro pořízení nové pračky nebo sušičky? Přinášíme vám proto stručný návo jak zapojit pračku a sušičku na odpad. Zpětná klapka zabraňuje zpětnému proudění vody, toto řešení je vhodné pro systémy, které namají.


Pro připojení odpadu k různým zařízením. Nejlevnější e-shop Artex Shop. Zboží za akční ceny, slevy. Levný Odpad Ze Sušičky Odpad na. Každá kladná zpětná vazba našich zákazníků je pro nás odměnou.


Slučovač odpadů se zpětnou klapkou pro pračky a sušičky objednejte v autorizovaném eshopu Miele – elektrovlasek. Do návodu by se hodilo doplnit, že je nutno instalovat speciální slučovač odpadů se zpětnou klapkou , pokud sušičku na odpad zapojujete společně s pračkou. Samozřejmostí je možnost připojení sušičky k odpadu. Sací filtr GARDENA se zpětnou klapkou výrobce: GARDENA popis produktu:.


Automatická pračka Beko Superia. Bylo by mozne pouzit na nej slucovac odpadu se zpetnou klapkou ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky