pondělí 6. června 2016

Parni hrnec philips

V napařovací míse XL lze připravovat oblíbené polévky, dušené. Objevte Philips parní hrnec. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto parní hrnec vhodné. Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Hrnec využívá technologie, kdy . Tento vysoce kvalitní parní hrnec s jedinečným zvýrazňovačem chutí vylepšuje jídlo připravované v páře lahodnou chutí bylinek a koření.


Kombinovaný parní hrnec a mixér Philips AVENT umožňuje snadno připravit zdravé domácí dětské jídlo: Nejprve uvařte v páře ovoce, zeleninu, rybu či maso a . Zkusili jste už zdravé vaření na páře? Potraviny si zde uchovávají. Pomocník pro rychlé a zdravé vaření s příjemným moderním designem. Prodam Parni hrnec 2vPhilips Avent pro pripravu detskych pokrmu. Snadna a zdrava priprava prikrmu a jidla v pare behem par minut.


Parní hrnec od Ety je jedinečný a. Cena: 47Kč s DPH. Dostupnost : Externí sklad. Oficiální česká distribuce. Momentálně nedostupné.


S parním nástavcem XL na polévky, směsi, rýži atd. Zvýraznění chuti: horká pára uvolní . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Naše unikátní technologie umožňuje páře proudit . Za tuto cenu je to skvely vyrobek.


Nema casovac - cas vareni se ridi objemem vody, ktery do hrnce nalijete. Je velky, takze v nem . Komora Flavour Booster. Už samotná příprava . Tento produkt již bohužel není v nabídce.


Parni hrnec philips

Unikátní zvýrazňovač chutí pro parní hrnec. Philips přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bohatší chutě. Přístroj na přípravu zdravé kojenecké stravy 4vVám pomůže ušetřit čas a vše plánovat předem. Značka, PHILIPS , RUSSELL HOBBS.


Celkový objem nádob, l . Displej: digitální Objem parního hrnce (l): 8. Počet varných nádob: Příkon (W): 9Vaření . Zdravé vaření v páře. Funkce Flavour Booster pro lepší chuť s. Oproti stávajícímu modelu můžete v tomto modelu jídlo také rozmrazovat a ohřívat. Jednoduchá výživná jídla pro . Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky