čtvrtek 9. června 2016

Napařovací hrnec tescoma

Napařovací hrnec tescoma

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Dárek Akční Akce do 15.


TESCOMA napařovací hrnec PRESTO s poklicí ø cm. Momentálně nedostupné. Vynikající pro vaření a ohřívání pokrmů v páře.


Vaření v páře je nejzdravější způsob tepelného zpracování potravin, bez kapky tuku snadno připravíte zeleninu, ryby. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude . Napařovací hrnec není vhodný na indukční vaření, průměr 26cm, . Doplněk k hrncům PRAKTIK. Dostupnost: Upozornění: poslední kus skladem!


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem, ergonomickými úchyty a . Můžete ho bez obav použít i na rozmrazování a ohřívání v . Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Popis: Jako nove bez poklicek. Nádobí odpovídá nejpřísnějším potravinářským a zdravotnickým standardům. Není to žádná věda, potřebujete vlastně jen hrnec či kastrol a napařovací vějíř , který slouží v domácnostech obvykle jen k občas- nému napařování knedlíků, . Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Vybrat pro porovnávání . Případně chcete ostatním pomoci sdílením návodu k použití pro sport, outdoor - dům, zahrada . Prodám velký nerezový napařovací hrnec Zepter. MicroWave nejnižší ceny.


Dbejte, aby voda neprostupovala otvory napařovacího dílu. Do napařovacího dílu umístěte . Platí v prodejnách Tescoma. Sada hrnců na vaření „Palermo“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky