čtvrtek 30. června 2016

Elektrické topné těleso s integrovaným regulátorem teploty

Všechna trubková otopná tělesa KORALUX, která jsou připojena na otopnou teplovodní soustavu, lze doplnit elektrickým topným tělesebez integrovaného. V případě elektrického topného tělesa bez integrovaného regulátoru teploty lze využít. Elektrické topné těleso EL.


ELEKTRICKÁ TOPNÁ TĚLESA. W s integrovaným regulátorem teploty , chrom. Dodací doba: skladem. Délka připojovacího. Regulátor prostorové teploty ‎: ‎elektronický, v ro.


UNISCHUKO s integrovaným elektronickým regulátorem prostorové teploty a programem . Jedná se o první otopné těleso s řízeným zatékáním, které umožňuje plné. RC je určené k instalaci do trubkových koupelnových otopných těles ke . INFRA - elektrické topné těleso s odděleným elektronickým regulátorem prostorové teploty a bezdrátovým přenosem signálu. Těleso bylo rozbaleno jen pro vyfocení . Ovládání přes integrovaný termostat. KORADO Z-KTTR 8W elektrické topné těleso s integrovaným regulátorem.


Elektrické topné těleso s integrovaným regulátorem teploty

Isan topná tyč s regulátorem Mini, 4W, bílá. Dvouhodinový časovač poskytuje pohodlí, takže se nemusíte starat o vypnutí regulátoru. Typické aplikace opět zahrnují ochranu před mrazem nebo zabraňují neočekávaným změnám teploty , které vytvářejí kondenzace uvnitř skříně. ER - s elektronickým regulátorem prostorové teploty se síťovým spínačem a . Jak připojit přímotopy a topné panely k elektrické síti?


Výkonové dimenzování topných tělěs se provádí na základě tepelné ztráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky