středa 29. června 2016

Krajec na syr

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící . Vynikající pro snadné plátkování a servírování tvrdých sýrů. Tescoma GrandCHEF kráječ na sýr , který je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Sílu plátků lze snadno nastavit posunutím zarážky . A je vhodný do myčky na nádobí.

Získáte tak tenké plátky sýra, které můžete využít také k zapečení. Rösle kráječ na sýr z nerezové oceli. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


Nerezový kráječ na sýr s vidlicovou špičkou, která umožňuje snadné servírování sýrů. Kombinace mat a lesk. Ideální na plátky měkkého i tvrdého sýra.


Kč, od výrobce Provence jehož aktuální dostupnost není skladem! Popis: Nepoužívaný kráječ na sýr s mramorovou deskou.

Vyměnitelné struny lze dokoupit po 5-ti kusech. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a . Pochromovaný zinkový odlitek, struna z nerez oceli. Kráječ na tvrdý sýr se strunou. Krájí plátky sýra až do šíře cm.


Univerzální použití s plynule nastavitelnou. Parametry a popis produktu. Dobrý den, prodáváte také kráječ na sýr Tete de moine - Girolle? Vyrytý motiv vikingské lodi na rukojeti, vlajka Norska.


Paní Danielo, neviděla jste mou formu na volský oka ve tvaru srdce? Nastavitelný kráječ na sýr TESCOMA PRESIDENT -. Záruka: měsíců (měsíců pro IČ). Ergonomický kráječ na sýr s měkkým držadlem, skvělý především pro sýr Ementál a Gouda.


Tvar čepele z nerez oceli zabraňuje zlomení plátku sýra, když se . Je opatřen stupnicí pro nastavení požadované šíře. Díky hlinikovému krájecímu mechanismu s .

Podrobný popis produktu. Hoblík ( kráječ ) na tvrdý sýr opatřený krytem. Základna je vyrobena z kvalitního bukového dřeva, kráječ je z nerezové oceli a kryt . Boční ostrá hrana je vhodná pro krájení sýrů. TESCOMA kráječ na sýr PRESTO – sprawdź opinie i opis produktu.


Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty. Rukojeť je ze speciálního plastu, který má . Sýr se nařeže na nerezovou desku kráječe jemným řezacím drátem. Dodáván včetně náhradních.


Zatím nebylo ohodnoceno ). Produktová řada, President. Manufacturer: TESCOMA s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky