čtvrtek 30. června 2016

Hliníkový kotlík

Hliníkový kotlík s plochým dnem. Praktické víko kotlíku se dá použít i jako pánev. Kotlík hliníkový eloxovaný s pánví - 5L. Sdílet: POPIS PRODUKTU. Kempingový hliníkový kotlík se závěsným ouškem a pokličkou o objemu . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Hliníkový kotlík

Hledáte hliníkový kotlík ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyrážíte na delší výšlap s kamarády? Pořiďte si hliníkový kotlík o objemu L. Ideální pro kotlíkový guláš. Kempinkový kotlík o objemu pět litrů, vyroben z eloxovaného hliníku. Pro trampy a skauty - pětilitrový kotlík s pánví eloxovaný.


Kulatý kotlík PREFA je z barveného legovaného hliníku. Alb Forming (Var) hliníkový kotlík s pánví. Vyrobeno z kvalitního potravinářského hliníku.


Povrch je eloxovaný – nádobí je chráněno speciálním tvrdým povlakem, . Hlinikovy kotlik najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Kempovací vybavení: stan, spacák, karimatka, rychleschnoucí ručník z mikrovlákna, miniaturní plynový vařič, hliníkový kotlík , příbor. Toaletní taštička, lékárnička. Eloxovaný povrch pro snadné čištění, poklice slouží také jako pánev.


Klasický kotlík s rovným dnem. Průměr u horního okraje - 2mm, průměr dna - 2mm, výška 1mm. Nepoužité, dlouhodobé skladované . Pětilitrový kotlík s pánví vyrobený z exolovaného hliníku. Firma VAR uvádí 9g - viz.


Přihlášení Zapomenuté heslo. PE Avatar autora Pablo Escobar . Je opatřen i pánvičkou, na které je možné smažit a ohřívat. Toto nádobí může být použito, pokud nepřijde do styku se silně kyselými . Lemovka, tvarované ucho, držadlo. Nízká hmotnost, jednoduchá údržba, dlouhá životnost. Není skladem Na dotaz . Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. ALB kotlík hliníkový s pánví l. KESSEL kotlík na guláš nerez l INOX mm trojnožka. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) Simona Bedřichová.


Dostupnost: Připraveno k odeslání 1ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky