středa 9. března 2016

Vodotěsné kufry

Vodotěsné kufry

To znamená, že jsou absolutně . E-shop - Kufry na nářadí, vodotěsné kufry , odolné kufry, organizéry na šroubky. Ventil automatického uvolnění tlaku. Značky Lowepro, Peli, Vanguard. Vítáme Vás v eshopu XCASE společnosti forensee s. XCASE je oficiálním prodejcem špičkových odolných kufrů NANUK kanadské . Výplň PUR pro plastový vodotěsný kufr , vybavený gumovým těsněním proti vniknutí vody. Nopková pěna pro výko kufru.


Jednocestný membránový ventil zajistí vyrovnání tlaku uvnitř a vně kufru. Kufry Explorer Cases jsou 1 vyráběné v Itlálii a jsou považovány za nejvíce inovativní vodotěsné kufry na trhu. Každý rok se vyrobí statisíce kufrů aby.


FOMEI Proof Case je řada velice odolných a pevných kufrů, která je vyrobena a navržena tak . Kufr na nářadí, který je vodotěsný a prachotěsný, tak to už je opravdu vychytávka. Když Vás zastihne v práci déšť, není potřeba bednu s nářadím nikam uklízet. Vodotěsný kufr Vanguard Supreme 27D s pěnovou výplní.


Vodotěsné kufry

Mohou být použity v různých ovětvích, od fotografování, potápění, lov, rybolov atd. V kategorii se nachází lehké, velmi univerzální a robustní malé kufry. Tyto kvalitní kufry jsou vodotěsné , vzduchotěsné, prachotěsné, chemicky odolné a odolné . Odolné vodotěsné kufry Explorer Cases, Peli Case, Storm Case.


Jsou vyrobeny z nárazuvzdorné speciální pryskyřice. Uvnitř je kufr opatřen jemnou pěnovou vložkou, která . Je vhodný pro mnoho odvětví využití, např. Ochranu i dostupnost zabezpečují například vodotěsné kufry Storm Case, které jsme dlouhodobě testovali. Vnější rozměr 360x290x1mm.


Plastový case vhodné velikosti. RCG Hard Case je vodotěsný , nerozbitný kufr na Vaši drahou výbavu. Dnešní rybařina se neobejde bez drahé elektroniky jako jsou kamery, foťáky, echoloty a. Odolný a vodotěsný kufr italského výrobce Megaline je vyrobený z tvrzeného polymeru.


Jde o velmi kvalitní a odolné kufry na zbraně, optiku, elektroniku a . Vnitřní rozměry 939x352x137mm. Vytvořte ze svých fotek. První skutečně vodotěsný box na nářadí - díky pryžovému těsnění mezi víkem a spodní částí boxu!


Vodotěsné kufry

No products matched your search. No matches are found exactly on these words together but below are . Praktický robustní vodotěsný kufřík. Ideální pro umístění drobností které chcete chránit proti vlhku a nárazu.


Kvalitní plastový vodotěsný kufr na nářadí. Kufr je vybaven držadlem a kovovými přezkami. Potápěčská taška Titan l vodotěsná černá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky