pondělí 14. března 2016

Kvalitní myčka nádobí

FIMO silikónová forma Jar je využiteľná s rôznymi materiálmi. Nielen s FIMO hmotou a FIMO Air, ale tiež s mydlovou hmotou alebo voskom na výrobu sviečok. Asi najväčšia výhoda je, že silikónová forma sa nemusí vymasťovať a vysypávať pred pečením.


Jednoducho ju umyjete teplou vodou, nalejete cesto a pečiete. Fimo silikonová forma - Podzimní dekorace.

Několika pohyby formu. Pečeme dozlatova v rozehřáté troubě při 180°C. Na spodní stranu upečených a . Wilton silikónová forma perníček empty.


Inzerát byl odebran z . Zvolte preferovanou variantu a my vám dáme vědět. Nepřilnavost bez vymaštění│odolná vůči teplotám od od –° C do .

Hledání v materiálu a kurzech. Slikonová forma s motivem Růže, kterou můžete použít s různými materiály počínaje FIMO hmotou, cernitem a také s mýdlovou. Vrstva za vrstvou: s touto silikonovou formou na pečení vánočního stromečku můžete . Klikni pro zobrazení většího obrázku. Zdroj pinu mydlovysvet.


Dostupnost, Dočasně nedostupné. Ušetříte, Kč (– ). Vysoce odolná silikonová forma na pečení ve tvaru srdce od značky Kaiserhoff. Výborný tip na dárek od srdce! Upečte svému protějšku nadýchané srdce. Máte rádi zvířecí motivy i ve Vaší domácnosti?


Rádi vyrábíte originální dárky pro své blízké? Tuto multifunkční silikonovou formu . This product has no properties defined. Materiál: kvalitní silikon, jehož teplotní odolnost je od .

Rozmer hotového výrobku je cca 5x4x 5cm. Nejen FIMO hmotou a FIMO Air, ale také mýdlovou hmotou nebo voskem pro výrobu svíček. Momentálně nedostupné. Pustite sa do pečenia so všetkou vervou a využite precízne skonštruovanú formu, ktorá vám môže ponúkn.


Snadné plnění a vyndavání vám zaručí, že se vám tato . Silikonové formy na odlévání. Veľkosť pralinky: cca 8cm. Vhodné aj na výrobu . Pečící silikonová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých těst, ale i na zamražování. Horku odolná silikonová forma s mnoha motivy je skvělá pomůcka pro každého FIMO nadšence.


Nyní můžete mít svůj tvar během chvilky. Nejprodávanější produkty z kategorie. Forma je vynikající svou nepřilnavostí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky