pátek 11. března 2016

Sud na dešťovou vodu 300l

Sud na dešťovou vodu 300l

Hodnocení produktu:. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA . Ideální pro sběr dešťové vody z okapu, víko možno dokoupit zvlášť. Sud (nádrž) na vodu. Ještě nebylo hodnoceno. To se Vám líbí: ŽE HO DOSTANU KOUPIT A BLÍZKO BYDLIŠTĚ.


Sud na dešťovou vodu 300l

Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro tento otvor. Vodu lze díky širokému vyústění nádoby . Plastový barel s víkem a ventilem. Aktuální skladová dostupnost volných kusů v eshopu. Eshop (ks), Stav, Na cestě. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva.


Do sudu na užitkovou . Součástí je víko a kohoutek. Díky svému tvaru je sud stabilní. Odolává venkovním vlivům. Lze používat s kohoutem i bez kohoutu.


Funkční nádrž na sběr dešťové vody. Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou . Detailní popis produktu. Materiál, ze kterého je sud na vodu . Dekorativní nádrže imitující dřevěný sud , kamennou zeď, amphora.


Kohoutek je součástí dodávky,. Hranatý zásobník na dešťovou vodu 3l bez podstavce. Osobní odběr je možný pouze na prodejnách v Praze - 28.


Sud na dešťovou vodu 300l

ION300S, suna,destovou , vodu ,canyon,s,antracit, 300l. Dům a zahrada, Zahrada. K dispozici i podstavec. Vše pro dům a zahradu na jednom místě. Pro váš domeček , byt . Podstavec pod hranatý sud 3l na dešťovou vodu.


Káď ( sud ) 300l na dešťovou vodu ECOTANK zelený. PROTECO sud na vodu 300l představuje, při dnešních cenách stočného, ideálního pomocníka pro nashromáždění a uskladnění např. Nádrže na vodu a na kapaliny - velký výběr nádrží na dešťovou vodu , podzemní nádrže na vodu , jímky, zahradní nádrže, nádrže pro zemědělce,. Zahradní plastová nádrž na dešťovou vodu SEINE 3l , stone.


Sud na dešťovou vodu 300l

Kvalitní německé okrasné sudy a barely na dešťovou vodu od nějvětšího německého výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky