pátek 4. března 2016

Bambusový kartáček

Bambusový kartáček

Rádi byste se dozvěděli o bambusu víc? Připravili jsme pro vás komplexní článek na blogu, který Vám osvětlí, proč bambusu fandíme a jaké jsou jeho výhody. Z kořene stromu Salvadora. Kartáčky na zuby z bambusu jsou ekologické, šetrné ke . Vás pořád ještě baví vyměňovat jeden plastový kartáček za druhým?


Celý tento zubní kartáček je vyroben z bambusu pěstovaného udržitelným způsobem. Bambus jako materiál sám o sobě je. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! A CESTA BAMBUSOVÝCH ZUBNÝCH KEFIEK. Curanatura na notino.


Veď plasty a výrobky z nich sú len . Náš tip: Až kartáček doslouží, ulomte jeho hlavu, . Tento bambusový zubní kartáček je přímo stvořený pro citlivou, ale důkladnou každodenní péči o váš chrup. Hlavice kartáčku splňuje nároky moderního designu . Udržitelně vyrobené produkty nemusí být nudné. Dokazují to i tyto bambusové zubní kartáčky Hydrophil, které . Prémiový ručně vyrobený bambusový. Stylový bambusový kartáček White vyrobený ze 1 přírodního bambusu zaručuje nejen dokonale vyčištěný chrup, ale zároveň je. Délka kartáčku: 1cm.


Bambusový kartáček

Rozlučte se s plastem a přejděte na bambus! Ekologický kartáček , který kombinuje lásku k přírodě a roztomilý design. Tělo je vyrobeno z bambusu do tvaru, který nejlépe padne do vašich rukou a nylonový . Náš bambusový zubní kartáček , čistí zuby stejně dobře jako každý jiný plastová kartáček , ale s tím rozdílem, že při používání našeho kartáčku šetříte životní . Na jeho výrobu byly použity ekologicky nezávadné materiály. Vyzkoušejte bambusový zubní kartáček My White Secret. Má přirozeně antibakteriální štětiny, je eco-friendly a biologicky odbouratelný.


Dobrý způsob, jak snížit plastový odpad! EcoHeart bambusový kartáček v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tělo je z ručně opracovaného bambusu a perfektně sedne do ruky.


Bambusový kartáček

Plastu odzvonilo, přidejte se k nám! Kartáček z bambusu může být právě Vaším prvním krokem na cestě k zero waste: životu bez odpadu. Tento zubní kartáček je vyroben z přírodního bambusu se štětinkami z recyklovaného nylonu.


Humble Brush bezpečný bambusový kartáček na zuby s kvalitními nylonovými vlákny. Je plně biologicky rozložitelný. Zubní kartáček je navržený ve Švédsku, jeho rukojeť je vyrobena ze 1. Rukojeť kartáčku je tvořena bambusovými vlákny. MABLE Brush modrý je kartáček na zuby vyroben výhradně z bambusu , který je pěstovaný a zpracovávaný v ekologicky udržitelných podmínkách.


Bambusový kartáček

Humble bambusový zubní kartáček pro děti, Ultra soft. Ergonomická rukojeť kartáčku je vyrobena ze 1 přírodního bambusu a je zcela biologicky rozložitelná . Jeho tělo je z bambusu a středně měkké štětinky z ricinového oleje. Tyto bambusové zubní kartáčky Hydrophil, jsou vyrobeny. Vznikl jako klíč, který má v . Přírodní alternativa zubního kartáčku. Kartáček ani vlákna neobsahuje příměsi ftalátů ani bisfenolu A. Zubní bambusový kartáček od Goodie je udržitelnou variantou klasických kartáčků.


Jeho rukojeť i štětiny jsou vyrobeny z bambusu, který patří mezi tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky