středa 9. března 2016

Držák brusného papíru

Držák na brusný papír 1x mm. TOYA SA je jedním z hlavních výrobců a distributorů ručního a elektrické nářadí působící na mezinárodním trhu. Ruční držák brusného papíru , Stanley, STHT0- . Praktický držák brusného papíru , který usnadní práci i ochrání prsty od zbytečného úrazu.


Gumový držák pro brusný papír velmi usnadňuje práci ručního broušení. Obraťte se na nás, pokud si . Odolné tělo držáku ze slitiny hliníku. Pevné svorky, které drží brusný papír. Pohodlná bimateriálová rukojeť.


Bruná plátna lze velmi snadno připevnit k desce pomocí dvou upínacích lišt. Spičkové japonské brusné papíry a . Brusná plátna a papiry. Pevná a odolná hliníková konstrukce s naklápěcí hlavou. Nástroj na broušení větších . Tvarovaný držák na brusný papír. Dodává se včetně dvou pásů brusného papíru hrubosti 1(jeden v držáku a jeden volně).


Další pásy snadno nastříháte . Zednické nářadí, zahrada, nádoby Nářadí a pomůcky zednické Škrabáky, brousky, hoblíky, přísl. STANLEY záruka spokojenosti a kvality. Plastový držák brusného papíru pro ruční použití. Snadné a pevné uchycení archu brusného papíru. Zatím žádné příspěvky . Dostupnost: Skladem méně než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku. Napsat vlastní hodnocení. Zpět na předchozí stránku. Související produkty. Zobrazit všeZobrazit na . Kč Doporučená cena bez DPH.


Držák brusného papíru

Na vyhledávání prodejců. Tento produkt už bohužel nemáme v nabídce. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Kč, pouze na ProMistry. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Kč s DPH ( ) 9Kč. DPH V ceně zboží jsou započteny poplatky na likvidaci elektroodpadu a autorské . Do vyprodání všech položek. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Gumový velmi pružný materiál zajišťuje dobré přizpůsobení se broušené ploše i opakovanou výměnu papíru . Dedra držák brusného papíru 85x165mm 15B44P.


Specializujeme se mimo jiné na značku Festool, provozujeme kamennou prodejnu a e-shopy on-line. Zabýváme se dovozem, prodejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky