středa 30. března 2016

Digestoře heureka

Skleněný demižon je . Zátky odpovídají l demižónu. Charakteristika: sklo, z něhož jsou vyrobeny. Zátka kvasná 65mm- demižon. Gumová kvasná zátka o průměru mmm.


Vhodná k 54l demižonům. Nabízíme kvalitní domácí potřeby, potřeby pro domácnost, kuchyňské potřeby, kuchyňské nože Fiskars, kuchyňské nádobí a potřeby do kuchyně. Názvu produktu: od A. Pak ještě plastový kbelík, kvasnou zátku s červeným gumovým poklopem, bílý . V možnostiach vyberte na aký demižón zátku potrebujete. Především jsou to demižony a plastové (nebo skleněné) kvasné zátky. Plastová zátka na demižon - 5cm - BIOWIN.


Momentálně nedostupné. Gumový uzávěr demižónů s průměrem 40mm s otvorempro kvasnou zátku. Pomocí gumového uzávěru a kvasné zátky můžete kvasit Váše oblíbené ovoce nebo . CIBULKA SAZEČKA SKLADEM. Holandská přísada salátu PIA již v prodeji.


PRODEJ SADBOVÝCH BRAMBOR. Korková kónická zátka do demižonů , dekoračních lahviček i pro domácnost. Korkové zátky jsou ideální k uzavření nádob s vínem i pálenkou.


Vyrobeno z kvalitního přírodního korku. Slouží spíše na přenos a krátkodobé ruční uzavírání. V balení po kusech. Související produkty. Dostupnost: Skladem více než 10.


Cena uvedena vždy za jednotku. Snadno tak můžete kvasit víno či ovoce přímo v demižonu. Kvasná zátka (fermentační uzávěr). Materiál: sklo, gumová zátka.


Slouží k těsnému uzavření hrdla demižonu ,v němž chceme kvasit medovinu. Toto utěsnění kvasící medoviny . Gumový kvasný uzávěr není součástí kvasné zátky. Kvasné nádoby můžeme uzavřít běžnými kvasnými zátkami , které umožňují.


Místo kvasné zátky je možno do hrdla vložit kousek vaty, nebo hrdlo demižonu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Umožňuje zasunutí burkátka . Obsah demižonu se pohybuje od jednoho až do litrů. Při kvašení se demižon utěsní kvasnou zátkou. Dobrý den, můžu se zeptat na rozměry zátek ? Demižon v plastovém koši vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky