čtvrtek 16. ledna 2020

Vybavení vinotéky

Značka: Campingaz materiál: litina , rozměr: x cm. Toto designové topeniště má mnoho uplatnění. Velký přikládací otvor nabízí široký pohled na oheň, je na něm možnost grilovat i udit.


Terasové topeniště Milan . Litinová grilovací deska S OUTDOORCHEF o průměru cm. Masivní litina dobře akumuluje teplo, díky čemuž můžete zprudka restovat.

Používá se pro grilování pokrmu narychlo při. Ušetříte: Kč s DPH. Robustní grilovací deska ( hmotnost kg) prémiového výrobce FOKER, je ideální pro grilování na otevřeném . Nově vám také nabízíme možnost výběru mezi grilovací deskou z žuly ( standardně dodávané) nebo desky z Litiny.


Plancha litinová grilovací deska. Je na vás jakou formu preferujete. DGS litinová grilovací deska. Z jedné strany žebrování pro restování steaků, z druhé hladký povrch.


Před použitím umyjte desku teplou vodou za použití houbičky.

Nepoužívejte žádné mycí . Ošetřený povrch, takže formu můžete použít ihned po rozbalení. Litina zajistí rovnoměrné zahřívání. Momentálně nedostupné.


Oboustranná s různými povrchy. Tato masivní smaltovaná litinová deska (plancha) vytvoří z grilu CUBE gril s plochou grilovací deskou. Náhradní litinová grilovací deska pro ELYSS, FUNNY, GRILLY a PARTY. Potaženo silnou vrstvou nepřilnavého povrchu.


Zde nabízíme další drobnosti pro rozšíření možností využití Vašeho grilu a to konkrétně grilovací litinové desky. Skvělý doplněk grilu či ohniště. Padne jako ulitá na gril Karavan.


Vhodné pro grily AUSTRALIAN LINE a přídatný Steakhouse gril modelu VENEZIA 5G. Deska je oboustranná. Grilovací deska - litinový tál velký. Na vroubkované straně grilujete steaky a maso, které získají klasický otisk mřížky. Profesionální elektrická grilovací deska - 1x grilovací zóna - litinová hladká grilovací plotna - opláštěná topná tělesa, kontrolky zapnutí a chodu - regulace teploty . Kruhová oboustranná litinová grilovací deska z přírodní litiny bez povrchové úpravy.


Ideální pro grilování na přímém ohni nebo kruhovém paella hořáku VACA . Elektrická grilovací deska PSF 4E od francouzského výrobce ROLLER GRILL.

Síla grilovací desky. Popis produktu – litinová grilovací deska 32x32cm-oboustranná. Litinové desky – nezbytné vybavení každého milovníka grilu. Dostupnost: zboží je dostupné. Tento tál je vhodný k . Rovnoměrně se prohřívá až k samému okraji a dlouho udržuje teplo.


Je stabilní a dá se používat na . Campingaz oboustranná grilovací deska , díky níž proměníte boční vařič Vašeho grilu v další grilovací plochu. Jedním otočením získáte buď desku s drážkami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky