středa 22. ledna 2020

Sencor scd 9204gps manual

Electronics service manual exchange : schematics,datasheets,diagrams,repairs, schema,service manuals ,eeprom bins,pcb as well as service mode entry, make . Diskuze k produktu SENCOR SCD 9204GPS Autorádio s GPS navigací, vestavěným. Koupil jsem toto autorádio z druhé ruky a nemám k němu manuál. Podařílo se mi z netu stáhnout jen návod na update software a návod k navigaci. Výhradně český dovoz; Jistota reklamace a servisu; Návod v českém jazyce . Sencor SCD 92GPS. Všetky informácie o produkte.


Sencor scd 9204gps manual

Vhodné príslušenstvo. Repro SENCOR ( made in Japan) třípásm. RENAULT návod na autorádio 4x15W PIONEER.


Ale pokud by někdo měl návod na toto rádio,nejlépe ve wordu nebo v . A co typ SCD 9304GPS, na internetu se dá sehnat za 37a má snad úplně. Nejakou dobu sem to nepotreboval pouzit a manual se stratil. V určite bude ,no takto ten vstup z rádia je je trvalé napájanie alebo na . V odkaze máš celý servis manual vrátane obrázkov plošáku pod obrázkom sa ti zobrazí.


This file is downloadable free of charge. Auto/ Manual tuning, auto time setting Audio stereo/left/right. SCD 9405DR SCD 9304GPS SCD 9204GPS SCD 9104GPS SCD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky