pátek 10. ledna 2020

Miska na maslo

Miska na máslo od Asa Selection. Porcelánová miska na máslo , navržená českými designery pod prvotřídní značkou By-Inspire, v jednoduché bílé barvě. Rozměry: – × × cm . Dózy na máslo (máslenky).


Moderní dózy vynikající pro hygienické uchování másla v lednici a jeho pohodlné podávání.

Keramická miska na maslo s uškami a vrchnákom. Krásny vidiecky dizajn s bodkami. Maselničku môžete použiť aj na zapekanie v rúre, či mikrovlnke alebo . Je vhodná do mikrovlnky, rúry,. Mikasa nabízí dokonalý styl pro každou příležitost a je ceněna pro její základní hodnoty: Moderní, luxusní, trendy design. V každé kuchyni si tato . Pro objednání zboží nás kontaktujte.


Odeslat na e-mail Vytisknout.

Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží . Při vícedenním pronájmu cena nastavena individuálně . Fortessa FSW miska na máslo 10cm. Pro zobrazení cen a nákup se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.


Zobraziť v plnej veľkosti. Produkt se už neprodává. Preklad „ miska na maslo “ zo slovenčiny do španielčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. ROSSTI_MEPAL miska na máslo.


Ušetříte: Kč s DPH. Przemiotem aukcji jest: Misa na zużyty olej. Wymiary: - szerokość ok. Misa wykonana z solidnego plastiku. Spodný diel misky na maslo padne vďaka svojmu tvarovaniu skvele do ruky, takže sa veľmi dobre drží.


Dekor může být různý. Lze použít i jako talířek při vaší snídani.

Prvotřídní výrobek ze vzácného dřeva věčného stromu - olivovníku - olivového dřeva. Porcelán RAK je vynikající volbou pro profesionály, kteří ocení vysokou kvalitu, trvanlivost a . Napisz opinię CeneoPunkty Za . Doručení v středa 12. Pravops slova „ miska na maslo “ v slovenských pravopisných slovníkoch.


Doprava: pouze osobní odběr. Máslenka je vyrobena v kombinaci kovu a . Skladedodací lhůta - Na dotaz. Výrobce: Candy, Hoover. Naše cena: 32Kč s DPH. Vaše aktuální cena: 32Kč s . Dóza na maslo sklo PSB 15x13cm.


Uděláme cenu přímo pro vás. Vyrobeno ze skla, miska na máslo má kulatý tvar. Je vybaven víkem s rukojetí, což vypadá jako malá baterie se stínidlem. Speciální rukojeť nahoře usnadňuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky