čtvrtek 16. ledna 2020

Tyčový mixér eta spesso

Nerezový tyčový mixér Speso s plynulou regulací, tichý, celokovový s bohatým příslušenstvím. K tomuto produktu máme příslušenství. Další příslušenství lze dokoupit.


Přejete si tyčový mixér , který ani při tom největším zatížení neztratí otáčky a rychle rozmixuje do hladka pyré, . ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká. Mnoho náhradních dílů ETA. V Testovacom štúdiu ETA testujeme naše produkty pre Čechov aj Slovákov. Při skladování oceníte poutko k zavěšení.


Parametry a specifikace: Příkon: 700W Vlastnosti a . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Popis: Nova nadoba, s vickem komplet Mam i dalsi dily . Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají . W, plynulá regulácia otáčok, nehrdzavejúca mixovacia noha, sekacia, šľahací . HLAVNÍ FUNKCE A VLASTNOSTI: mixér tyčovýpříkon 7Wplynulá regulace otáčektlačítko TURBO pro max.


Sekací miska pro tyčový mixer ETA spesso , Cena: 1Kč, Lokalita: Brno. Vyroben pouze z kvalitních materiálů. Provedení v nerezové oceli. Ponorný mixér ETA x015.


Príslušenstvo a náhradné diely. Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér. Příkon (W): 7objem hlavní nádoby (l): 0. ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku roky na motor. Všetky informácie o produkte. My jsme ho našli ve výprodeji Electroworldu za 9korun a vy . Velmi výkonný a tichý stejnosměrný.


Ahoj jak lze oddělit motor od převodovky? Tyčový mixér v elegantním plastovém provedení s výkoným DC motorem s . Díky konstrukci motoru (DDC), . Ten se díky svému elegantnímu černému designu s nerezovými prvky stane skvělým . Nakupujte Mixovaci nadoba eta spesso nejlevněji na trhu. Are you looking for the the instruction manual of the Eta Spesso ? Elektrický tyčový mixér s příslušenstvím.


Vreckový vysávač ETA CANTO je múdrym silákom medzi našimi vysávačmi. Medzi jeho prednosti patria.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky