pátek 10. ledna 2020

Termoska 1l nerez

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze Esbit . Váš čaj bude mít po hodinách teplotu stupňů pokud . Termoska vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Zátku nemusíte při nalévání odšroubovávat, stačí stisknout a můžete nalévat - nápoj zbytečně nechladne.


Termoska 1l nerez

Materiál: nerez , plast. Bezpečné uložení v batohu díky nepropustnému automatickému uzavírání s termoskou Mobility značky Tefal. Dva hrnky, dva uzávěry ( šroubovací a tlačítkový), protiskluzový povrch. Nerozbitná vakuovaná termoska z nerezavějící oceli. Tento produkt nemusí byť dostupný na všetkých prevádzkach Kinekus.


Zobraziť ďalšie informácie o produkte. Stav produktu: Nový produkt. Nezapomeňte na skvělé 1l nerez termoska , budou se vám hodit. Vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.


Termoska 1l nerez

Vnější strana termosky je v klasické nerez barvě. Vyberte variantu (zobrazí se dostupnost). Highlander termoska na jídlo Nerez - 1L. Nerezová láhev na vodu 5l nebo 1L objem. Lahev na pití pro děti do školy.


Be the first to write your review ! Laboratorní izolační výkon 84°C po hodinách. Ideálna na výlety, stanovanie, turistiku, proste do outdoorového prostredia. Kvalitní nerezová vakuová termoska se dvěma typy uzávěrů v ceně. Yato nerez stolní termoska 1l. Dvojité stěny, mezi nimiž je vakuová zóna, . V zime udrží termoska nápoje teplé, v lete naopak chladné.


Termoska 1l nerez

Na 1l nerez termoska se nezapomíná. Každý z nás má svůj osobitý styl, 1l nerez termoska zdůrazní ten váš. Letošní kolekce 1l nerez termoska je plná barev a . Všetky informácie o produkte. HEIDRUN - Box OUASAR s vekom (litrový). Bezpečné uloženie v batohu vďaka nepriepustnému automatickému uzatváraniu s termoskou Mobility značky Tefal.


Co takhle potěšit někoho blízkého nebo i sebe novým kouskem ze sekce 1l nerez termoska. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj na . Lákavé 1l nerez termoska jsou stále v kurzu. Dvojstenná vákuová termoska z nerezovej ocele, ľahká a kompaktná. Zátka môže byť otvorená stlačením.


Termoska 1l nerez

Popis: dilna sada NEREZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky