pondělí 8. července 2019

Šroubovací víčka na zavařovací sklenice

Cena je za balení 10ks. Karton je balíčků, tj 60x3- Kč. Náhradní šroubovací víčko na zavařovací sklenice o průměru mm. Ideální na zavařování okurek či čalamád. K zavařování také patří další pomůcky, které Vám . Možnost velkoobchodních odběrů . Balení obsahuje víček.


Je vyrobeno z hliníku. Víčko kov ČERVENÁ ks. Jak lze uzavřít šroubovací láhev ? Jak poznám exkluzivní láhev ? Co byste měli vědět o zavařovacích víčkách ? Víčka na zavařovací sklenice. VETROPACK MORAVIA GLASS a. Způsob uzavíríní sklenice (typ víčka ), Šroubovací víčko TWIST. Nedílnou součástí procesu zavařování jsou zavařovací sklenice a víčka ,. Tato šroubovací víčka z hliníku mají zdravotně nezávadnou . V našem e-shopu najdete víčka na zavařovací sklenice všech velikostí od značky Orion.


Můžete si vybrat šroubovací zavařovací víčka kovová nebo víčka. Prodám velké, šroubovací , 1x použité, zavařovací sklenice. Zavařovací sklenice na šroubovací víčko TWIST TOs barevným víčkem dekor ovoce, objem 235ml, hladká . Prodám zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem , objem 1. Omnia víčko na české zavařovací sklenice 3ml, ks. Připomeňte si speciální chvíli spolu se sklenicemi od společnosti Kilner, která slaví 1let od . Na zavařování budete potřebovat speciální zavařovací sklenice , víčka i plechovky.


Pokud víčko není šroubovací , uvítáte uzavírací hlavu. DELLA CASA mají jako jediná na trhu unikátní těsnění, které neobsahuje PVC! Závitové víčko TWIST ke sklenici na zavařování je víčko se šroubovacím uzávěrem typu RTS.


Uzavírat víčka je možné pomocí kleští , nebo rukou. Postup uzavírání je . Sklenici můžete použít vícekrát a mýt . Twist off – opatřeným závitem. Zavářím léta, v zavařovacím hrnci na plynovém sporáku. Uschovejte léto a dobroty do sklenic na zimu.


Náhradní víčka pro zavařovací sklenice DELLA CASA 4a 7ml. Unikátní kovová šroubovací víčka jsou vnitřní straně opatřena speciální povrchovou . Zkoušela jsem zatlačovací i šroubovací sklenice , víčka i vršek sklenic otřít alpou, přesto to končí. Jetše je dobré si v drogerii koupit zavařovací teplomněr.


Naplněné, uzavřené sklenice dáme do zavařovacího hrnce a zavařujeme běžným . Toto balení obsahuje ks těsnící části víčka (neobsahuje šroubovací část).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky