pondělí 15. července 2019

Konvice smalt

Nejlépe hoří v malých podomácku vyrobených vařičích , ve kterých se dříve používal tekutý líh. Jako první představujeme test velmi účinného paliva do . Velmi vhodný vařič vhodný pro rybáře, turisty, cestáře, řidiče kamionů. Litr vody k varu: cca minut.


Konvice smalt

Jednoduchý a lehký turistický vařič na tekutý líh. Manuální zapalování, nerezové provedení. Objem 1ml, doba vaření min. Kompaktní vařič na tekutý líh Vařič se vyznačuje velice jednoduchou, bezporuchovou konstrukcí. Vařič z ultra-lehkého kvalitního titanu na tekutý líh od firmy Vargo.


Má jednoduchou a pevnou konstrukci. Je konstruovaný pouze pro použití na denaturovaný líh, . Starý lihový vařič 2kusy, cena za oba, nezkoušeno, vše se hýbe. Arabie starý lihový vařič,. Tento suchý líh a vařič dnes mimo jiné používá mnoho armád NATO.


Lihový vařič na tekutý líh navržený expertem na bushcraft a survival Davem Canterburym. Použijte s jakýmkoli hrncem Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým. Držák na lihový vařič - Mil-Tec.


Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit. Re: Vařič na pevný, či tekutý líh ? Esbit vařič na tekutý líh. Malý kompaktní vařič na tekutý líh. Obdobné vařiče si svépomocí vyráběli vězni v pracovních táborech a gulazích, pokud meli přístup k technickému lihu. Vařič na tekutý líh ESBIT Lehký a kompaktní kapesní vařič na tekutý líh Vyrobeno z mosazi Plynulá regulace plamene pomocí prodlouženého držadla.


Skladný vařič na tekutý líh. Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu. Mil-tec Spiritus vařič na tekutý líh. K vařiči je možno objednat stabilizační.


Pracue na principu odpařování paliva. Součástí je víčko s gumovým těsněním, kterým lze vařič uzavřít. Prodám vařič na tekutý líh s měděnou nádobou s pokličkou a podstavcem,po naplnění lihem plně funkční.


Geniálně jednoduchý turistický vařič na tekutý líh Tatonka Alcohol Burner vyrobený z nerezavějící oceli. Vařič využitjete při cestování, horská turistika, kempování, . Do dutiny vařiče se naleje syntetický líh k pálení po rysku I. Umístěte do vařiče kousek alobalu a až na něj lihovou tabletu. Po vaření se snáze zbavíte zbytků paliva. Turistický vařič HORAL na tekutý líh. Vařiče na tekutý líh existují v mnoha variantách.


Snadno se také vyrábějí podomácku. Důležité ale je, abyste měli pro své . Má celkem čtyři části: samotný vařič na tekutý líh , dvě nástavby, které po složení slouží jako závětří a něco jako vložku do vrchní části, která . Praktická láhev pro plnění vařičů na tekutý líh. Díky těsnění neriskujete únik paliva ani během transportu. Na zadní straně měrka, pro odměřování. V tomto ohledu máme vařiče na tekutý líh , na tuhý líh a na plyn.


Konvice smalt

Lihové vařiče jsou spíše pro nahodilé vaření nebo patří mezi věci pro přežití. Caldera Cone, stojánek z . Stojan na vařič na tekutý líh Stojan na vařič je užitečná pomůcka a přitom nezabere tolik místa. Umožní vám posadit jakoukoli ohřevnou nádobu, například hrnek . Vařič MIL-TEC na tekutý líh za skvělou cenu.


Nakupujte u specialistů na army a outdoor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky