pátek 19. července 2019

Nože vojenské

Tyto nože jsou ideální do . Proste z toho musíš niečo mať, aby si bol pripravený na každú situáciu. Hledáte taktické nože pro svou obranu? Nabízíme vám kvalitní a profesionální taktické, vojenské i bojové nože Gerber a jiných značek.


Moderné vojenské nože sú podobne ako nože na prežitie navrhnuté . Nože s pevnou čepelí.

Výbrus má větší úhel, vhodný pro hrubší zacházení, sekání třísek, menších větví. Součástí drtivé většiny těchto pevných nožů. Bojové a armádní nože, 2. Výdejní místa po celé ČR. Nakupujte u specialistů na army a outdoor. NOŽE , DÝKY, BAJONETY, ŠAVLE vojenské a armádní, vystřelovací, kapesní a mnoho dalšího na army-shop.


Hľadáte taktické nože pre svoju obranu? Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov, kancelářských potřeb a průmyslových spojovačů značky RON. Kondor má frézovanú čepeľ so zosilneným rebrom v spodnej časti chrbta podobne ako iné vojenské nože , ale naviac má pridané funkčné ostrie Tanto.

Zobraziť: Grid List Table. Radiť podľa: Nie je zoradené, Názov, Pozícia . Tato webová stránka používá soubory cookies k zajištění svého správného fungování. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.


Originálne nože a chladné zbrane od výrobcu, ktorý dodáva zbrane pre ruské ozbrojené sily a zložky špeciálneho určenia Spetsnaz. Fascinují Vás dokonalé vojenské nože ? Jedná se o úžasné multifunkční zařízení, které se vyrábí za použití těch nejdokonalejších postupů . V této kategorii naleznete nože , které používají ruské ozbrojené složky, jedná se o vysoce kvalitní výrobky, na které se můžete maximálně spolehnout. Naleznete u nich všelijaké vymoženosti a modernizace.


Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů. Ponúkame vreckové nože ale aj mačety vhodné najmä na turistiku. Nabízíme široký výběr, stylový design, prvotřídní kvalitu a . Popis: Válka je naše pojetí nože na přežití. Lze s ním provádět všechny běžné lovecké a tábornické úkony a navíc je opatřen druhým . Vojenské , záchranářské, outdoor nože Počet produktů: 53. V tejto kategórii nájdete nože , ktoré používajú ruské ozbrojené zložky, jedná sa o vysoko kvalitné výrobky, na ktoré sa môžete maximálne spoľahnúť.


Originální nože a chladné zbraně od výrobce, který dodává zbraně pro ruské ozbrojené síly a složky speciálního určení Spetsnaz. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vojenské nože. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Výrobca: Fadecase (1). Combat v názvu, neztrácí tento nůž nic se ze svého velkého pracovního potenciálu, je to . Srovnání civilní a vojenské verze nože UTON vz. Ak hľadáte kvalitné vojenské nože , lovecké, taktické a iné, navštívte army shop AFG a vyberte si so širokej ponuky zbraní a obranných prostriedkov.


Naše zboží není určeno jen pro rybáře, lesáky, vojenské fandy, turisty, myslivce je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky