pondělí 22. července 2019

Odstraňovač graffiti

Slouží především k odstranění barev a graffiti z . Přípravky proti graffiti. Velmi dobré výsledky dosahují však i na povrchu bez antigraffiti úpravy. Podle druhu podkladu, zejména jeho savosti a porezity a dle druhu . Antigraffiti ochrana bez nutnosti nátěr . Před použitím vyzkoušejte snášenlivost a barevnou stálost materiálu. Není vhodný pro povrchy z uměleckého skla.


Sucitesa Decapint SP 5odstraňovač graffiti. Vašim kritériám nezodpovedajú žiadne výsledky. Odstranovač od 250ml do 400ml. Description, Profesionální odstraňovač graffiti na.


M odstraňovač graffiti , 5ml, neobsahuje NEP ani NMP. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. AGODSTRAŇOVAČ GRAFFITI je nová a speciálně složena směs rozpouštědel vyvinuta s cílem odstranit všechny formy graffiti z háklivých povrchů. Dotýká se vás problém graffiti vandalismu?


Objevují se na fasádách vašich budov či budov, které máte ve spravě, nevzhledné tagy? Pokreslili vám sprejem či . Víceúčelový přípravek určený k odstranění graffiti nápisů, stop po barvě a značkovacích sprejích z pevných povrchů. Graffiti EX je ekologický, biologicky odbúrateľný, leptací sprej na väčšinu používaných lakov. Po aplikácii vytvorí rôsolovitú hmotu, ktorá sa stiera. Má výborné rozpúšťacie a zmáčacie vlastnosti na množstvo lakov a farieb v sprejoch a preto sa používa na odstránenie graffiti sprejov a náterov na povrchoch . Všetky informácie o produkte Farba v spreji Dupli Color Anti vandal sprej (graffiti- ex, odstraňovač graffiti a barev) 4ml, porovnanie cien z internetových . Barbakan probíhá snadněni.


Výhodou je možnost likvidace oplachových vod přímo do kanalizace. Bleach G - Graffiti -Stínová Pasta 1kg. Vysoce kvalitní, pasty graffiti odstraňovač stínů pro odstranění velmi tvrdohlavé Edding a barva sprej stíny na mnoha . Pro rychlé a bezpečné odstranění silnějších vrstev graffiti z cihel, kamene a zdiva. Ideální pro odstraňování akrylových barev, graffiti bombingu a rozlitých barev.


Viacúčelový odstraňovač graffiti a rôznych druhov farieb a lakov. Umožňuje účinné čistenie vozidiel, nadstavieb nákladných áut, prístreškov stavenísk, stien atď. ELECTROLUBE GRS – odstraňovač Graffiti Graffiti Remover pro citlivé povrchy byl speciálně vyvinut pro rychlé a efektivní odstranění fixů, trvalých značek, . Názov produktu, Oblasť použitia.


Je veľmi účinný, bez zápachu, biologicky rozložiteľný až na. Naše cena bez DPH: 2Kč DPH. ProfiCleaner Graffiti gel je rychlý a velmi intenzivní odstraňovač nátěrů, laků a lepidel. Dosahuje výborných výsledků při odstraňování velmi odolných nánosů . Může být umyt a odstraněn vodou s mýdlem. Aplikace: Vhodný pro odstranění . Je vhodný pro odstranění barvy z většiny povrchů.


Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k . FILA Fila čistič no paint star odstraňovač graffiti l: Technické parametry:Země původuItálieRozměr skutečnýl. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Efektivní pomůcka na odstranění starých vrstev laku a nechtěných graffiti z kamene, betonu, asfaltu, kovu a dřeva.


Doručení následující den!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky