středa 31. července 2019

Indukční vařič hyundai

Umožňuje nastavení výkonu v stupních, jistě oceníte i . Na chatu a chalupu nemá smysl pořizovat velké spotřebiče. Nicméně jíst se zde také musí. Typ vařiče : indukční. Počet varných zón: 1. Ovládání: mechanické-knoflíkové. Tento výrobek má nepatrně poškozenou přepravní krabici, 1 stav, nový, nepoužitý, záruka měsíců, proto . Moderní indukční vařič Hyundai IND1se díky jednoplotnovému provedení hodí především pro rodiny s malým počtem členů, na chatu, či chalupu.


Elektrický vařič HYUNDAI IND 2je elegantní indukční dvouplotýnkový vařič , se kterým ušetříte čas a vychutnáte si důkladně ohřáté pokrmy díky vestavenému . Vaření pomocí indukce představuje nejrychlejší, nejúspornější a nejbezpečnější způsob přípravy pokrmů. Produkty:Varné desky indukční. Vařič Hyundai IND 233. Slevy na značku HYUNDAI. Akce na téma indukční vařič najdete na Skrz.


Teplé pokrmy díky indukci uvaříte snadno, rychle a také úsporně. Skladová dostupnost: Na dotaz . Indukce nejen pro chaty a. Prodám indukční dvouplotynkovy vařič. Stáří cca půl roku bez vad jen malá popálenina na kraji vařiče nemá vliv na funkci pc.


Indukční vařič hyundai

Vystavit v této kategorii. Výrobní číslo: IND133. Zboží se již neprodává. K vařiči náleží i návod (viz foto). Vlastní odvoz z Prahy 9. Unsubscribe from hovadak88? Můžete si ohřát jídlo, uvařit, podusit nebo usmažit kdejaké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky