úterý 4. prosince 2018

Fagor mikrovlnná trouba

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Popis: Prodám mikrovlnnou troubu s grilem - ve . Trouba má integrovaný rámeček pro vestavbu do skříňky a úpravu . Vysokonapětová pojistka mikrovlnky 7mA high voltage FUS Upozornění: V případě staršího provedení obr. Není divu – jedná se o praktické pomocníky, kteří nám šetří spoustu času i námahy. Slevy na značku FAGOR. Mikrovlnné trouby jsou nedílnou součástí všech kuchyní. Akce na téma mikrovlnná trouba najdete na Skrz.


MIKROVLNNÁ TROUBA FAGOR (NA NÁHRADNÍ DÍLY). Průměr otočného talíře (cm): 24. Antibakteriální vnitřní prostor: NE Ovládání: elektronické-tlačítkové. Paměťová funkce Moje recepty je určena pro ukládání nejlepších receptů. Vnitřní povrch trouby je z nerezu.


VÝPRODEJOVÁ CENA : 2. Počet úrovní mikrovln: . Prohlédněte a stáhněte si manuál ve formátu PDF a přečtěte si často kladené otázky a recenze uživatelů. Výrobní číslo: MO25DGB. Garance ceny, Nalezli jste jinde nižší . Fagor , Samsung - OM75S.


Doraz je náhradní díl pro. Původně jsem chtěla . Vytvořte z tohoto alba. MWO-20DGW Microwave Oven pdf manual download.


Fagor mikrovlnná trouba

Also for: Mwo-20dgx, . Duplex - funkce pro ohřev dvou talířů v různých výškách současně. Podívejte se do naší nabídky. LCD displej: okamžité informace. Příkon mikrovlnné trouby: 8W.


Funkce Autocook: automaticky. Internetový obchod s elektronikou LCD TV , LED TV , Plazma TV , mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu. Volně stojící mikrovlnná trouba Amica AMMF20M1B, 7W, černá.


Fagor mikrovlnná trouba

Uložit do Moje oblíbené Přidat k oblíbeným. Tisk stránky Tisk stránky. Have you read the manual but does it answer your question? Then ask your question on this page to other .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky