středa 5. prosince 2018

Mikrovlnná trouba zanussi

Mikrovlnná trouba zanussi

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Aby šetřila drahocenný čas a prostor ve vaší kuchyni, umožňuje tato kompaktní mikrovlnná trouba ohřívání, vaření a grilování. Ušetřete čas a zbavte se těžkostí . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Objem mikrovlnné trouby dosahuje litrů.


Pokud souhlasíte s jejich . Před uvedením do provozu si pozorně . U nás máte také jistotu, . Funkční mikrovlnná trouba. Vše, co musíte udělat, je otočit knoflíkem – a jít! Vestavné provedení je . Programování mikrovlnné trouby nemusí být obtížné. Tento model vám nabízí nejjednodušší a nejsnadnější . Nemusíte si vybírat ze žádných komplikovaných nastavení, stačí otočit knoflíkem a vaše jídlo . Tato kompaktní a všestranná mikrovlnná trouba uvolní cenné místo v kuchyni tím, že poskytuje sjednocené řešení pro ohřev, rozmrazování a grilování.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Abyste ze zmražených potravin získali co nejvíce a ušetřili čas, je tato mikrovlnná trouba vybavená rychlého a šetrného rozmrazování. Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej techniky.


Zapojte sa do súťaže o 4x 2cyklodresov. Buďte v klidu a pokračujte . Zařizujete si novou kuchyni a rozhodli jste se pro vestavné spotřebiče? Kompaktní vestavná mikrovlnná trouba ZANUSSI.


Vnitřní objem (l): 17. Horký vzduch - výkon (W): 0. Průměr otočného talíře (cm): 27. Rozměry (mm): 3x 5x 3Barva Nerez ocel a úprava proti otiskům Materiál vnitřku trou - hmmm.


Trouba disponuje otočným talířem o průměru 2cm . Upozornění Nebezpečí požáru a popálení. W, objem l, počet úrovní výkonu výkon mikrovlnného ohřevu 7W, velikost talíře 25 . Zanussi Trouba vestavná ZCB 9XQ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky