pondělí 10. prosince 2018

Háčky na ručníky bez vrtání

Držák na ručníky s 5-ti háčky v designu série UNIX. Držák snadno připevníte na obklady pomocí šroubků, které vám dodáme v balení. Držáky na ručníky do koupelen zkrátka patří!


A jakou výhodou je, že máte tolik možností, který držák na ručníky si vybrat. Hodí se vám do koupelny závěsný .

Oba doplňky lze na tělese libovolně kombinovat. Sada průhledných háčků na ručníky Wenko Radiator. ZACK APPESO věšák na ručníky 25cm, háčky , samolepící, nerez ocel.


TECHNICKÉ PARAMETRY: Délka: cm. Průměrné zákaznické hodnocení hvězd. Skladem, ihned k odběru ks. Plastová polička 1x 3mm s nerezovým držákem ručníku a háčky.

Koupelnové doplňky - háčky. Nabídka háčků na ručníky od značkových výrobců: Jika, Roca, Ravak, Sanela. Snad každá koupelna má nějaký háček. Pokud jsou to háčky na ručníky od Perfecto design, můžete si být jejich kvalitou, designem a rozumnou cenou jistí. Hodnocení produktu:.


EMCO Loft police na ručníky s háčky (3x bílý). Filtrovat podle značek a parametrů. Dostupnost: do pracovních dníCena: 6Kč. Zobrazit vybrané značky. Tyče na ručníky jsou alternativou ke klasickým háčkům a svojí větší velikostí umožní lépe vyniknout ručníkům a osuškám.


Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie VĚŠÁKY A HÁČKY. Inzerát Dětské háčky na ručníky v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od Tomas Rada na Sbazar.


Háčky a věšáky využijete ve vaší . Popis: Skoro nové, stav výborný.

NIMCO BORMO držák na ručníky dvojitý 6cm. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Sapho Aqualine Gedy . Sušáky ručníků , háčky.


Nechte mokré ručníky pořádně uschnout, jinak budou zasmrádlé a budete je muset často měnit. Masivní (nejen) koupelnový věšák s pěti háčky. Pověste je po každém použití na věšák na ručníky.


Povrchová úprava Antique, ozdobný reliéf, vyroben ze slitiny zinku. Chromovaný držák na ručníky, věšáky, sušáky a háčky na ručníky nebo utěrky do koupelny. Těleso je možné vyrobit včetně háčků k praktickému zavěšení textilií. TWENTY UNIVERSAL blistr. Možnost radiátoru na míru za příplatek.


Pro více informací nás kontaktujte. Primární zásadou při zařizování koupelny je, že každý ručník by měl mít svůj vlastní háček. Ručníky tak budou správně schnout a místnost bude vypadat vždy. Věšák na ručníky s 5- háčky Unix 415x67mm Série koupelnových doplňků UNIX spojuje univerzálnost chromu spolu s čistým a nevtíravým vzezřením keramiky, . Sada nových háčků a držáků na ručníky a držáku na toaletní p. Police na ručníky se 6-ti háčky pro zavěšení ručníků.


Zboží momentálně není dostupné. Jednoháček, jednoduché věšáky na klíče, utěrky, ručníky. Nabízíme v různých barvách, v moderní úpravě chrom, mosaz, ale i rustikální pro chalupy, chaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky