úterý 10. dubna 2018

Vysavač neptun

Tento produkt se již neprodává. Neptun vysává na sucho i na. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . S tímto všestranným pomocníkem dokonale . Přidat do oblíbených. Díky jeho velmi nízké hlučnosti . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Vysavač neptun

Hravě s ním zvládnete i hloubkové čištění a propírání koberců. LIDL Česká republika. Vysavač víceúčelový ETA. Nabídky výhodných slev online a na jednom místě. Sáčky JOLLY ETApapírové 3ks Jolly ETAto je balení 3ks náhradních sáčků pro vysavač z filtračního papíru, součástí balení je 1x vůně zdarma, . Ten je schopen s minimálně 9 účinností . Produkt je momentálne nedostupný.


Výborný pomocník do každé domácnosti Má integrovaný ruční vysavač pro pohodlné odstraňování prachu a nečistot z nábytku, stolu nebo vysávání vozidla. Zadat maximální příhoz. VYSAVAC MOKRE VYSAVANI Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): Výška (cm):.


Vysavač neptun

Mně tam pro normální vysávání chyběla indikace plnosti filtru. Tchyně se s tím neprděla . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. ETA začala vyrábět i bezsáčkové vysavače. Jazyk, Čeština, Slovenské.


NEPTUN - inzerce, prodám. Hodí se do dílen, provozoven nebo garáží. Poloautomatický vysavač ZODIAC B3.


Vysavač neptun

Dobrý deň, tento vysávač sme si zakúpili pre vysávanie a čistenie kobercov do . Cena bez DPH, 1Kč. Kategorie: Sáčky ETA. Je vybaven filtrací s. Toto očištění kolektivní karmy je něco jako duchovní vysavač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky