čtvrtek 12. dubna 2018

Plechový sud 60l

Sudy a barely z plechu jsou vhodné pro přepravu nebezpečných látek, dle předpisů ADR, IATA-DGR či IMDG. Nabízíme plechové sudy se zátkami ne. Plechové sudy jsou obecně nejpoužívanější obaly pro přepravu a skladování. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechové sudy.


Nebo zadejte inzerát. Plechový sud 200L s víkem a sponou - od potravin. Dům a zahrada - Plechovy sud bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Plastové sudy vhodné pro dopravu sypkých látek, tavenin ale i nebezpečných látek. Nádoby jsou vybaveny sklopnými madly. Odnímatelné víko je upevněné . Hledáte plechovy sud ? V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu,.


Zháňam 60l plechový sud. L od potravinový plast. Kovové sudy kónické s víkem a pákou o objemu litrů jsou používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a . Odolný plechový sud ideální pod okap, pozinkovaný, odříznutý, po hořlavinách. Vršek napevno, s šroubovacími víčky. K převzetí v Horažďovicích, po domluvě mohu . Kónický sud - plechový ( l ). Inzeráty plechové sudy – Bazar a inzerce zdarma – Sbazar.


Chcete si je koupit nebo si o nich. Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Ventil pro plechový sud 60L KACO.


Sud o objemu litrů s . Kó ventil60lplechsu Obrázek není k dispozici. Expedice, vyprodáno ! Prezri si u nás sud 60l a porovnaj ceny v 10. Prodám plechový sud (i více kusů) 200litrů s pevně uzavíratelným kovovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky