středa 18. dubna 2018

Bodum termohrnek

Mezi vnitřní a vnější stěnou hrnku se nachází izolační vrstva, která zajišťuje stálou teplotu nápoje. Praktický, designový termohrnek - BODUM. Pak vás jistě nadchne termohrnek od dánské značky BODUM Pink.


Tento kvalitní sytě růžový termo hrnek o objemu l je ideálním dárkem pro ženy do auta, do . Dostupnost: Vyprodáno. Popis: nepoužívané, mírně znečištěné V případě dotazů . Jednoduchá skleněná konvice s uchem z tvrzeného skla. Víčkem prochází píst s jemným nerezovým sítkem, které stlačí čajové lístky po vylouhování ke dnu. Nepoužívané, netestováno.


Netekoucí termohrnek pro dospělé už rozebírají maminky na webu eMimino. BISTRO NOUVEAU čajová konvice s plastovým sítkem 5l BODUM. Nivona CafeGrano 130 . Vyrobeno z plastu, gumy a silikonu. Navrženo pro snadné použití a skladování. Elegantní termohrnek od La Cafetière s robustním tělem z nerezové oceli se skvěle hodí na cestování . Bodum French Press Kenya na šálky.


Velikostí je vhodný na . Fellow Carter termohrnek 3ml - černý. Plast, Nerezová ocel, Keramika, Ocel. Skladem poslední kus . Výrobce: Stanley; Cena: 7Kč; Materiál: nerez; Obje4ml; Váha: 3g. Termohrnek Adventure ocel. Každý termohrnek MiiR je navíc spojen s dobročinnými projekty po celém světě.


Na dně každého hrnku najdeš Give code, unikátní kó pomocí kterého můžeš . Obvykle expedujeme do dní. Hrnek Contigo Pinnacle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky