pátek 27. dubna 2018

Rychlovarná konvice s nastavením teploty

Moderní konvice do moderní domácnosti. Nabídne regulaci teploty , šest provozních režimů, udržení nastavené teploty , sterilizaci vody dlouhým převařením, . Připravte si tu správnou teplotu pro váš nápoj. Navíc tato konvička disponuje i funkcí . Nerezová varná konvice s regulací teploty v rozmezí - 1°C, s příkonem. A velkým hitem jsou také konvice s retro designem nebo třeba regulací teploty pro zelené, bílé či černé čaje. Konvice je vybavená také funkcí Keep warm - udržování teploty.


Rychlovarná konvice s nastavením teploty

Konvice bude vodu po dobu hodin přihřívat tak, že termostat sepne vždy, když teplota vody . Rychlovarné konvice nabízí velká řada značek, . K tomuto produktu máme příslušenství . Sháníte-li nový, objemnější či výkonnější kousek nebo jen hledáte zajímavější design do . Smeg 50´s Retro Style s regulací teploty. Chytrá konvice s termoregulací. Nastavení teploty : Ano. Dnes ušetříte 2Kč díky slevě.


Chcete-li dosáhnout té nejvýraznější chuti horkého nápoje, chytrá rychlovarná konvice je tou nejlepší volbou. Nabízí precizní regulaci teploty , šest provozních . Nejrozmanitější chuť vašeho oblíbeného čaje nebo kávy s nastavením ideální teploty. Horká voda už za pár.


Vybírejte z produktů v kategorii rychlovarné konvice. Nejlevněji od 5Kč. I tak zdánlivě jednoduchý přístroj, jakým je rychlovarná konvice , prošel za poslední dobu rychlým . Důležité bezpečnostní pokyny. TĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE JE PRO BUDOUCÍ POUŽITÍ.


Je totiž vybavena elektronickou regulací teploty od °C do 1°C. Na rukojeti si nastavíte požadovanou teplotu v krocích po °C. O průběhu ohřevu vás . Popis: Nová ale vyzkoušená a . Tak určitě oceníte možnost nastavení teploty ohřevu vody na pouhých 60°C, což Vám ušetří spoustu práce a času. Při ohřevu vody na tuto teplotu bude Vaše . Minimalistický design v nerezovém provedení ozdobí každou kuchyni. S objemem litr, regulací teploty a ovládáním na rukojeti se stane elegantním a. Elektronická regulace teploty vodu zahřeje na předem zvolenou teplotu.


Všechny rychlovarné konvice uvaří litr vody . C, objem litru, . Nádoba z vysoce kvalitního varného skla. Funkce udržování nastavené teploty po. Některé konvice nabízí regulaci teploty podle stupňů Celsia, jiné dokonce podle druhu čaje.


Na trhu jsou i konvice se sítkem a automatickými . Výhodou je také středový kontakt, který umožňuje nasadit konvici v každé . Domů Malé spotřebiče. EKK0SEINE rychlovarná konvice 7L s regulací teploty , skleněná. Tohle se vám vyplatí - jen dnes - 20.


Za rychlovarné konvice s regulací teploty nemusíte platit více, než je nutné. Pokud chcete vyniknout, neváhejte, krásné rychlovarné konvice s regulací teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky