středa 31. ledna 2018

Trouba fagor náhradní díly

Náhradní díly Fagor dodáváme na sporáky, bojlery, pračky a myčky Fagor. Pouze pro troubu 5H-570. Knoflík hodin trouby FAGOR 5H. Originální náhradní díly na automatické pračky FAGOR. FAGOR TĚSNĚNÍ DVÍŘEK TROUBY BOČNÍ PRO SPORÁKY.


Popis: K dispozici použité i nové díly vestavných trub Fagor. Prodáváme náhradní díly FAGOR , náhradní díly EDESA, náhradní díly ASPES,. Tento talíř je do mikrovlnné litrové trouby. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Sporáky, vařiče a MW trouby. Závěs dvířek trouby do sporáku Fagor.


Cena: 8Kč (s DPH). Aspes - Fagor LJ2F000A7. Rozměr cca x 33cm. Těsnění na troubu FAGOR. Veškeré náhradní díly lze zakoupit přes servisní středisko.


Pozáruční opravy a servis praček. On-line náhradní díly pro elektrospotřebiče. Poskytuji záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů - pračky, myčky, varné desky, trouby , digestoře,.


Amica, Ariston, Bosch, Beko, Baumatic, Brandt, Candy, Fagor , Gorenje, Ignis, Indesit, LG . Oprava a prodej spotřebičů značek Whirlpool, Ariston, Indesit, Fagor , LG, Philco. Podložka knoflíku bílá Obrázek Podložka knoflíku bílá. Naše cena: 10Kč s DPH. Běžná cena: Kč s DPH.


Prodám vestavnou troubu FAGOR na náhradní díly. Trouba je let plně funkční ale nemá vnitřní Pyrolytické sklo (prasklo) Původní cena 900kč. PŘEPRAVA: již od Kč, kurýr od Kč a Zásilkovna nad 6zdarma!


JAK NALÉZT TU SPRÁVNOU TROUBU ? Objevte dokonalou troubu. S originálními náhradními díly a příslušenstvím prodloužíte životnost svých .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky