čtvrtek 11. ledna 2018

Spirálový kráječ brambor

S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z . Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR - BRAMBOROVĚ SPIRÁLY. Do vyprodání všech položek. Lze také využít na smažené spirály z brambor. Sonix spirálový kráječ.


Pomocník při vykrajování spirál z brambor. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Produkt je skladem u Vás za dny. Díky jeho gumové přísavce se snadno přichytí na kuchyňskou linku.


Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Vhodné do myčky bramborový twister, který dělá zábavné spirály sada obsahuje: držák brambor , plastový kráječ ( spirálový řezač) a kovové spinky materiál: . Do středu brambory vtlačte vodící jehlu (k dispozici v naší nabídce zboží), nasaďte spirálový kráječ na vodící jehlu . Perfektní dárek pro milovníky hranolek a domácích chipsů! Snadná příprava smažených . Spirálové kráječe dokážou proměnit pevné hlízy, kořeny a dokonce i košťály brokolice na nudle.


Nemáte spirálový kráječ ? Je vhodný i pro některé druhy ovoce a zeleniny. Protiskluzová úprava - pevná poloha. Profesionální spirálový kráječ brambor a zeleniny RCKS-je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý (ozdobný) tvar. Jednoduchá příprava pro přípravu . Kód zboží: LT- CNX225. Ze spirál můžete udělat přílohu k . Twister Elektrický spirálový kráječ.


Na Sousedé najdete přes ​6struhadel, kráječů. Usnadněte si vaření s designovými pomocníky. Připravte si s pomocí tohoto spirálového kráječe skvělé bramborové spirálky . LT-CNX2- profesionální spirálový kráječ brambor na špejli, rozměry (šxhxv): 330x130x4mm, pevná nenastavitelná šířka pl. Hledáte Tescoma PRESTO spirálový kráječ na brambory jehlice?


Kráječ brambor spirál. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA. Kuchyňské potřeby KUCH. Mezi nejpopulárnější patří spirálový kráječ Spirelli Spiral Slicer, Veggetti, Benriner.


Nasaďte spirálový kráječ na vodící jehlu a zašroubujte pár závitů do brambory až k plastovému noži. Filtr pro škrabku na brambory PP 10T a . Spirálový ozdobný kráječ čerstvé zeleniny a ovoce Gourmet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky