čtvrtek 11. ledna 2018

Mikrovlnná trouba sharp

Mikrovlnná trouba sharp

Mikrovlnná trouba Sharp s funkcí grilu, automatickými programy a vnitřním objemem litrů. Spojuje všechny výhody rychlého mikrovlnného ohřevu s grilem, . Ideální pro opětovné ohřívání a rozmrazování jídel. Nejde o klasickou recenzi.


Mikrovlnná trouba sharp

Vybalení, představení a prvotní dojmy z mikrovlnky, kterou jsme vybírali pouze z. Možnost rozmrazování dle hmotnosti nebo nastavením času. Objem trouby je l, lze do ní umístit talíř o průměru 2cm. Hlavní město Praha, cena 790Kč , od jmtbazar na Sbazar.


Kombinovaná mikrovlnná trouba Sharp R 922STWE s kapacitou litrů vám v kuchyni uvolní místo jako. Barva zrcadlově černá. Typ, mikrovlnná trouba. Počet v balení, ks. Zítra nebo zdarma, ne . Mikrovlnná rúra Sharp R 243S je super pomocníkom do každej modernej kuchyne.


K prodeji profesionální mikrovlnná trouba , SHARP. W napětí: 2V kapacita: l. Kontaktujte prosím svého prodejce SHARP , který vám podá informace o zpětném . Vícejazyčný online slovník. MIKROVLNNÁ TROUBA S GRILEM - NÁVOD K OBSLUZE. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Ivo GRANDIČ - Domácí potřeby - Sharp - R-941INW invertorová mikrovlnná trouba l Sharp. Kategorie, AKCE MĚSÍCE Zahrada až , AKCE MĚSÍCE Dom. Příkon 800W Objem 20l úrovní výkonu. Displej Dětský zámek.


Volně stojící mikrovlnná trouba Sharp ve stříbrné barvě o objemu litrů s pěti úrovněmi výkonu, přednastavenými . Mechanické ovládání úrovní výkonu. Výkon 8W Objem l. Průměr talíře 2cm. Rozměry: (V x Š x H) 25x 43x 33mm . Provedení Flat tray – bez otočného talíře, dětská pojistka, průměr talíře cm.


Výrobní číslo: 40036389. After Sharp introduced low-cost microwave ovens affordable for residential use in the late 1970s, their use spread into commercial and residential kitchens around.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky