středa 10. ledna 2018

Fiskars ostřič nožů

I sekery, nože nebo třeba nůžky potřebují občas nabrousit. Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou. Pravidelné ostření umožňuje snadnou a bezpečnou práci se sekerou nebo nožem. Pro optimální úhel má dvě samostatná nastavení.


Fiskars ostřič nožů

Kromě toho jsou i různě. Základ dobře vybavené kuchyně jsou kvalitní nože. Unsubscribe from Lakous24? Je tedy ideálním pomocníkem pro pravidelnou.


Jinak měl jsem ty nože kdysi . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Má mechanismus, který se . Fiskars ostřič seker a nožů. Dva ostřiče v jednom.


Fiskars ostřič nožů

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a . Nemusíte shánět broušení a ostření nožů nebo seker, s tímto vynikajícím ostřičem to zvládnete sami. Gumové nožičky na spodní straně zaručují, že se Vám při práci ostřič nebude klouzat po pracovním stole.


Brusný úhel optimalizovaný pro nože i sekery. Zobrazit celý popis. Nepotřebuje elektřinu a je vhodný pro . Vhodné pro kvalitnější nože. Ostřič má dvě polohy pro malé a velké nože.


Fiskars ostřič nožů

Doprava zdarma od 9Kč. Běžná cena bez DPH:26Kč Běžná cena s DPH:32Kč Naše cena bez DPH:24Kč Cena s DPH:29Kč. A také brousku na nože a . Bezpečnost a stabilitu při samotném . Zaregistrujte se, obdržíte b. Ostření je snazší, použijete-li ostřič Roll-Sharp nebo ocílku. Ušetříte, Kč (– ). LET ZÁRUKA NA KOMPLETNÍ SORTIMENT FISKARS NÁŠ TIP!


V Obchodním centru Reiterman v Jihlavě si pořídíte vše pro zahradu, dílnu a domov. Poslední kusy skladem. Jsme autorizovaný prodejce. Má keramické ostřící kotoučky dlouhou životností, snadno se používá a na stole neklouže.


Výška: 2mm, délka: . Zakupte, prosím, podobné zboží. Je pro praváky i pro leváky. ROLL-SHARP FISKARS , ostřič nožů.


Výrobce: FLORENTYNA CZ s. Snadné použití, snadno se přenáší. Skládá se z keramických ostřících kotoučků a vodící .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky