pondělí 9. října 2017

Zástěra na malování

Nabízíme dětské zástěry do výtvarné výchovy, které zamezí ušpinění oblečení. Skolní zástěrka na malování , s rukávy, transparentní. Ochrana před znečištěním oděvu, s rukávy a kapsami . Kč 11Kč bez DPH . Namíchat barvu, namočit štětec a jde se malovat. Aby barvy nepřistály nedopatřením i na oblečení, je tu tato malířská zástěra , která vašeho potomka ochrání před . Chrání celé oblečení před barevnými skvrnami.


Zástěra na malování

Nakládaná kapsa na potřeby k malování. Elastické manžety rukávů. Zapínání na suché zipy na zadní straně. Bavlněná zástěra z certifikované bavlny je vhodná k vymalování. Momentálně nedostupné.


ZÁSTĚRA NA MALOVÁNÍ PRO MALÉ UMĚLCE - IDEÁLNÍ OCHRANA PŘI MALOVÁNÍ. Malí pomocníci v kuchyni budou potřebovat i zástěru , aby se neumazali. Tato dětská zástěra však není vhodná jen k . Zástěra dětská - transparentní.


Zástěra na malování

Do vyprodání všech položek. Dětská zástěra Minnie. Popis: Nepoužitá zástěrka, šusťák s . Délka 48cm, materiál nepropustné PVC.


Rozvíjejte u svých dětí kreativitu malováním , aniž byste se museli bát zničeného oblečení. Tato praktická zástěrka se zapíná na suché zipy a vpředu najdete tři . Praktická pracovní zástěra EMIPO je určena pro první stupeň základní školy. Zastera na malovani najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Zástěra na malování

Nově přehlednější a rychlejší. Děti - Zastera pro bazar. TOPGAL na malování ,- mám obal-kryt na ba. Vhodná pro děti, co se učí jíst a malovat vodovkami.


Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. Pro ochranu stolu, vás i vašich školáků nabízíme ubrusy a zástěry s klasickými i licenčními motivy. Napište recenzi a jako odměnu dostanete. Painting apron adults blue.


Zástěra na malování

Vložil(a): tnika, 21. Pytel přehnite na půl a . Je voděodolná a tedy ideální pro používání při kreslení vodovými barvami. Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. ZAKOUPILO již přes zákazníků.


Chraňte oblečení svých dětí šikovnou dětskou zástěrou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky