úterý 17. října 2017

Knopky kovové

Nabízíme různé druhy úchytek: knopky , úchytky madlo, nábytkové kování, nábytkové úchytky, úchytky na kuchyňskou linku, rustikální úchytky, barevné úchytky. Povrchová úprava: nikl broušený. Zde naleznete nábytkové úchytky - knopky kovové pro Váš nábytek nebo kuchyňskou linku.


Knopky kovové

Najdete jich tu mnoho a jistě si vyberete ať už z portfolia značek Tulip nebo Hettich. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Knopek je nábytková úchytka zpravidla s jedním otvorem, vyberte si, nabízíme kvalitní porcelánové knopky, knopky kovové. Vyrábíme knopky na kuchyňské linky, na nábytek do ložnic apod. Knobky vhodné na kuchyňské linky, na nábytek do . Knobky ( knopky ) jsou připevněny pouze jedním šroubem. Zobrazení: Seznam, Katalog. Setřídit zboží: Kód zboží, Název zboží, Od nejnižší ceny, Od nejvyšší ceny, Skladem . Vyberte si z naší široké nabídky kovových úchytek a knopek.


Knopky kovové

Kovové úchytky a knopky. Podle ceny: od nejnižší. Obrovské množství tvarů, barev a velikostí nábytkových úchytek a knopek je tu pro vás v případě, že vám . Nábytkové úchytky a nábytkové knopky koupit o objednat u OBI. Podľa osovej vzdialenosti skrutiek, alebo skrutiek, ktorými sú pripevnené k nábytkovým dvierkam. Cena bez DPH: 12- CZK.


Kovaná knopka na dvířka, úchytka, úchyt - nábytkové kování. V nabídce máme knopky kovové , dřevěné nebo barevné plastové, vhodné pro dětský nábytek. Některé knopky je možno . Finální prvky, které určují konečný vzhled nábytku a každý kus tak může být originál díky jedinečnosti každého zvoleného . KNOPKA KOVOVÁ SATNIKL. Nájdete ich tu veľa a iste si vyberiete či už z porfólia značiek Tulip alebo Hettich.


Knopky kovové

Pracovní doba: Po až Pá7:– h. Madla kus Rozměry lze udělat podle vašeho přání. Další varianty produktu. Podrobnosti o produktu . Inspirujte se v galerii v úvodu . Rustikální kovová knopka - provedení STAROSTŘÍBRO, ANTRACIT či STAROMĚĎ.


Vykrojíme přiměřený otvor na umístění kovového šroubku knopky. Nádobu vyplníme novinami a necháme schnout. Na celý povrch zatřeme . Knopka v barvě zašlého stříbra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky