středa 4. října 2017

Plechová konvička

Konvička na zalévání plechová – oválná, objem l. Momentálně nedostupné. Plechová konvička na zalévání. Velikost: × × 10.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechová konvička.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzerát plechová konvička s hubičkou - více motivů v okrese Děčín, cena 160Kč, od Ivana S. Popis: plechová konvička , průměr 12cm výška 12cm . Konev je vyrobena z kvalitního zinkového plechu. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou. Barvy dle aktuální nabídky na . Ve stejném designu prodáváme také klasický květináč.


Cena (vč. DPH): 1Kč .

Do vyprodání všech položek. Designová stříbrná plechová konvička bude příjemným doplňkem vašeho stolu nebo komody. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nedoporučujeme konvičku. Výrobce nedoporučuje plnit konvičku vodou. Pokud chcete konvičku použít na živé květiny, doporučujeme vložit do konve sklenici s vodou a teprve do ní květiny.


Krásna kovová konvička. Detská konvička pre malých záhradníkov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner.


Od prodejce StarDeco. Nabízíme různé konvičky, vázy, misky apod. Nejnovější, Nejstarší. Máte nějaký dotaz na toto zboží?

Balení v kartonu: Jednotková cena: 16Kč bez DPH. Malá plechová konvička v bílé barvě s dekorem zelených větviček se dá využít na zalévaní kytek na parapetu, nebo ji můžete použít jako obal na kytičku. Celoroční plechová konvička s meruňkovými růžemi, bílými kytičkami, bobulkami, umělou zelení a sušinou.


Vkusná plechová konvička JARDIN. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Bezpečné doručení až domů a . Zlatá hliníková konvice na čaj, ideální nádobí pro přípravu čaje na cestách. Objem konvičky je litr. Záruční doba: roky.


Zboží je na skladě u dodavatele v Holandsku - dodání 2-týdny Dekorační konev s potiskem mater. Dětská konvička, 5l, plechová. Tento produkt již není na skladě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky