středa 4. října 2017

Samsung kombinovaná chladnička

Vysoce užitečné stroje Vám umožní strouhat nejen tvrdé sýry, ale i čokoládu, ořechy či tvrdý chléb. Kotouč na strouhání. Disk k modelůCL2 CL2 CLBistro, R30 R3Ultra, R402 . Nabízím strouhací kotouče k robotu ETA 02 kotouče na strouhání hrubé, trhací a na plátky. KENWOOD KM 2kuchyňský robot nerez, 900W, hnětení,šlehání,krájení, strouhání ,lis na citrusy,odšťavňovač,Funkce a příslušenství robota : hnětení, šlehání . Chcete, aby robot uměl umlít maso nebo odšťavňovat? Zobraz detailní popis.


Samsung kombinovaná chladnička

Jaký kuchyňský robot vybrat dle srovnávacího testu Nejlepší. Zaměřili jsme se tedy na schopnost hnětení, šlehání, krájení, strouhání a . ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Jupiter nástavec na strouhání je praktickým příslušenstvím pro KitchenAid kuchyňské roboty.


Jednoduché ovládání a snadné čištění. Ideální je pro strouhání. Zdravím všechny, a prosím moc o radu: potřebovala bych pořídit kvalitní domácí kuchyňský robot hlavně na strouhání a krájení zeleniny, a to . Nástavec na krájení a strouhání k robotu Delimano Deluxe během chvilku promění váš kuchyňský robot ve velice výkonné struhadlo.


Se různými nástavci. Kuchyňský robot Prospero KM242. Bosch-MUZ8KS1- strouhání -sýra. Zvládne krájet na nudličky nebo na plátky třeba okurku. Vysoce kvalitní materiál: nerezová ocel - robustní, s dlouhou životností a chuťově neutrální.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Dříve člověk potřeboval všechno ručně šlehat, strouhat , krájet nebo lisovat. Struhadlo jemné do robotu MOULINEX planžeta. Náhradní kotouč BOSCH MUZ45KPpro hrubé strouhání brambor.


Disk na strouhání : brambory, parmezán. Připojuje se k hnací tyči do mísy o objemu l. Potraviny ke strouhání vkládejte otvorem. Určen pro: - multifunkční robot. Nikdy nesahejte do plnícího otvoru. Vždy používejte nacpávátko.


Marně sháním robot nebo minirobot v rozumné cenové relaci, který umí nastrouhat najemno např. Máte někdo něco takového, . Robot na jemné strouhání. Electrolux řady Assistent. Obsah balení: zvonové nástavce na strouhání a krájení, tělo struhadla s upínacím mechanismem a . Tento web používá soubory cookie, které jsou nezbytné pro jeho technický provoz a ukládají se vždy. Jiné soubory cookie, jejichž účelem je zvýšit pohodlí při . Strouhání přes válcovité nástavce.


Samsung kombinovaná chladnička

Upřednostňujete vysokou kvalitu za rozumnou cenu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky