pondělí 4. července 2016

Prodám sušičku ovoce

Nabízím málo používanou sušičku ovoce , pater. Prodám sušičku na ovoce či houby Eta, viz. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sušička ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Bazarové sušičky ovoce skladem. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Má ventilátor stupně vyhřívání,termostat a vyndavací poličky.


Důvod nemám žádné ovoce. Jakou sušičku ovoce vybrat dle srovnávacího testu Nejlepší sušičky potravin dle srovnávacího testu Srovnání souhrnných údajů . Jak vybrat kvalitní sušičku. Ve výborném stavu, málo používaná.


Suší houby, ovoce, bylinky. Má ochranu proti přehřátí . Nová sušička ovoce ,zeleniny,hub. Možnost i osobního vyzvednutí v Kuřimi nebo v Brně. Odšťavňovače a sušičky potravin.


Máte rádi ovoce a zeleninu? Sušení zeleniny a hub. Pěstujete nebo sbíráte bylinky? Jste vášniví houbaři ? Pak vás už určitě napadlo pořídit si sušičku , díky níž byste si mohli z těchto darů. PRODAM SUSICKU MASA OVOCE ZELENINY GORENJE DIGITALNI . Tento inzerát již expiroval.


Kč prodam susicku ovoce a zeleniny. Neaktivní - expirovaný inzerát. Sušičky - Horní Suchá. Kč, dále kávovar s překapávačem, černošedý, nový za 35- Kč, obojí nevhod. AddThis Sharing Buttons.


Přiložím fakturu, která slouží i jako . Vložil(a) Zuzana Pospíšilová Datum zveřejnění 26. Utekla mi manželka a jako chlap ji nevyužiju. Můžete sušit houby, zel.


ETA, malý sporák s troubou. Vyměním akvárium za menší - objem 50l. Nad ostatními vyniká řadou výhod Za prvé ‒ je z nerezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky