pátek 8. července 2016

Slavnostní prostírání

Mísitelný se všemi prostředky jiných výrobců. Rhenus vodou mísitelné chladící kapaliny. Menší opotřebení, nižší spotřeba a dlouhá životnost.


Naše chladicí kapaliny neobsahují aminy a kyseliny borité. Momentálně mě zajímá téma o chladicích kapalinách.

Silně koncentrovaná chladicí kapalina do motoru růžové barvy určená pro. Jedná se o koncentrovanou chladicí kapalinu , proto je vždy nutné naředit na . Dosáhne-li teplota chladicí kapaliny hodnoty °C, uzavře se klapka a výfukové plyny, které se. Zmíněné mrazuvzdorné kapaliny jsou navzájem mísitelné. U chladicích kapalin je situace ještě horší o to, že vlivem tepelné degradace Monoethylenglykolu se v nich tvoří.


Všechny nemrzky pro alu motory jsou na bázi glykolu a jsou vzájemně mísitelné , v práci jsem koukal na technické specifikace a bezpečnostní . Tady je tabulka mísitelností chladicích kapalin. Ale Gje mísitelná s G13.

Takže bych tu trošku . Chladící kapaliny (Antifreeze). Moderní chladicí kapaliny dnešní generace jsou výrobními prostředky,. Idea a vývoj vodou mísitelných chladicích kapalin s deriváty kyseliny . Nemrznoucí chladicí kapalina na bázi ethylenglykolu. Hlavní použití ethylenglykolu je v chladicích kapalinách , například . Specifikace:VW TL 774J. AQUA Destillata - destilovaná voda.


Ahoj, mám dotaz do jaké skupiny patří cs antifreeze g r, Renault žlutá. Koncentrovaná chladící kapalina modré barvy na bázi. Oranžová chladící kapalina na bázi monoethylenglykolu. CINOL Antifreeze NORMAL je mísitelný s kapalinami stejné specifikace. Je mísitelný s nízkotuhnoucími kapalinami na bázi monoetylenglykolu . V případě, že máte chladicí soustavu naplněnu mrazuvzdornou kapalinou.


Pro zajištění plné funkční způsobilosti chladicí. Zmíněná chladicí kapalina je mísitelná se všemi dříve plněnými kapalinami , tj. G a červenou G dle norem VW TL 7B, C a D.

Neobsahuje bór, chlór a sekundární aminy. Univerzální koncentrát pro ředění je mísitelný se všemi prostředky jiných výrobců. Je určen pro chladicí systémy spalovacích motorů, hlavně pak motorů celohliníkových.


Při výměně kapaliny. PILOUS COOLcut Antifreeze 5l. Nízkotuhnoucí přísada do vodou mísitelných. C, dle zvoleného dávkování.


WEGO Universal SS – koncentrovaná vodou mísitelná mazací a chladící kapalina. Patří do třídy polysyntetických mazacích a chladících kapalin s průměrným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky